feedback-ul afectează performanţa circuitul de zgomot?

R

robicyang

Guest
În cartea lui Gray, feedback-ul nu are nici un efect asupra circuitului de zgomot echivalent de intrare.Dar întrebarea mea este, are feedback-ul nu au nici un efect asupra circuitului de zgomot echivalent de intrare rms valoare sau de zgomot echivalent de intrare densitate spectrală?de exemplu, pentru un circuit cu feedback-ul, nu rms echivalentă cu valoarea de intrare de zgomot, nu schimba sau densitatea de intrare echivalent de zgomot spectrale, nu schimba compararea fără feedback-ul?mulţumesc.

robicyang a scris:

În cartea lui Gray, feedback-ul nu are nici un efect asupra circuitului de zgomot echivalent de intrare.
Dar întrebarea mea este, are feedback-ul nu au nici un efect asupra circuitului de zgomot echivalent de intrare rms valoare sau de zgomot echivalent de intrare densitate spectrală?
de exemplu, pentru un circuit cu feedback-ul, nu rms echivalentă cu valoarea de intrare de zgomot, nu schimba sau densitatea de intrare echivalent de zgomot spectrale, nu schimba compararea fără feedback-ul?
mulţumesc.

vrei să spui că densitatea de intrare echivalent de zgomot spectrale nu se schimba? [/ quote]Adăugat după 1 minute:aceasta SHD efect de zgomot RMS feedbk bcoz va creşte lăţime de bandă.Mai mult zgomot va fi în interiorul circuitului. [/ Quote]

vrei să spui că densitatea de intrare echivalent de zgomot spectrale nu se schimba?

Cred că sistemul de feedback va remodela zgomot dumneavoastră.De fapt, Reglaj este un sistem de feedback-ul pe care schimbările de zgomot dvs. de intrare.

robicyang a scris:

vrei să spui că densitatea de intrare echivalent de zgomot spectrale nu se schimba?

De fapt eficiente de ieşire SNR schimba doesnot cu feed-back., prin urmare, performanţa dumneavoastră de zgomot al doesnt ckt mai bine

surianova a scris:robicyang a scris:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back