FBUS

J

john2020

Guest
Bună tuturor,

Mi sa cerut pentru a proiecta un dispozitiv care va primi instrucţiuni de
prin mesaje text, dispozitivul receptor este un cellfone cu microcontroler bazate pe circuit pentru a decoda de date de text, în cazul în care pot obţine
faptul că datele text?este în linia de tx fbus?Care este protocolul de aceste autobuz?
Am construit un dispozitiv conectat la matricea trecerea unui cellfone care apelează în mod automat atunci când o uşă de maşină (de exemplu) este deschis, acesta funcţionează bine, dar ceea ce am nevoie este de a trimite instrucţiuni pentru ca aparatul să nu fi de acord cu aprindere prin masina sau de sunet sirena.orice sugestii?

cu respect
Ioan

Salut,

Ce mobile sunt utilizaţi?
Ce conexiune folositi?
Încercaţi să căutaţi acest program pentru "la comanda" şi "mobil" o mulţime de alţi utilizatori au palyed around cu telefonul mobil.
.
( NO
points will be taken from you! )Dacă aţi găsit răspunsul meu util, faceţi clic pe butonul care spune că
m-au ajutat.

(NO
puncte vor fi luate de la tine!)Succes.

gidimiz hine-am folosit de comandă cellphone lui AT.Am conectat (telefonului un errisson vechi Sony) TX şi Rxlines la microcontroler (89C51), înfiinţat serialport controlorului şi a început să emită comenzi AT.Noi de fapt, trimis şi primit SMS-uri prin intermediul telefonului în loc de a face un apel ........

Şi da o poate face şi să participe la un apel prin comenzile AT (
funcţii ale telefonului întreaga pot fi controlate de comenzi AT).cu respect
Ioan

john2020 a scris:

gidimiz hine-am folosit de comandă cellphone lui AT.
Am conectat (telefonului un errisson vechi Sony) TX şi Rxlines la microcontroler (89C51), înfiinţat serialport controlorului şi a început să emită comenzi AT.
Noi de fapt, trimis şi primit SMS-uri prin intermediul telefonului în loc de a face un apel ........Şi da o poate face şi să participe la un apel prin comenzile AT (

funcţii ale telefonului întreaga pot fi controlate de comenzi AT).cu respect

Ioan

Bună tuturor,

a verifica afară www.siliconchip.com.au pentru un comutator de SMS de la distanţă / releu "thingo" nu chiar sigur, dar am văzut-o folosind un nokin vechi 5110 prin intermediul fbus / conector Mbus

Uita de protocol FBUS (Telefoane mobile Nokia), deoarece nu este standard şi în cel privat, nu există nici un document oficial pe ea, este greu de programare.

Am recomment pentru a vă folosi module GSM (de exemplu, TC35i de la Siemens), ei sprijin la comanda, aveţi posibilitatea să programaţi uşor, a trimite SMS-uri si ....

Dacă proiectul de proiectare pentru domeniul industerial, atunci este mai bine pentru a utiliza module GSM (nu folositi telefonul, pentru că ei nu au suport game largi de temperatură şi de severi si, de asemenea, că este diificult de ao integra în produsele)

Max ...

Până acum tu migh-au dat seama .....BU încă de start
"http://www.usbdeveloper.com/GSMPage/gsmpage.htm" ar putea fi de mare
ajuta.Are detalii bine pe interfaţă de telefonie mobilă (modem GSM), cu
microcontroler

cu respect
Ioan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back