faza de schimbare în ring 5stage VCO

P

pnanda65675

Guest
i hav simulat o 5stage singur sa încheiat VCO inel.Gettin Td = 10.8ns, Fosc = 92.5Mhz.Dar, ca teorie pe un inel de 5 stadiu ar trebui să acorde 36'degree ABT a Phase Shift fiecare.Pot NY1 tel-mi cum pentru a simula nc trecerea de faza cu cadenţă.Becuz pentru VCO cant am pus un puls de la intrare, din moment VCO este feedback-ul de ieşire FRM pentru a te de intrare.Thanks in advance .....

Deoarece este de 5 stadiu VCO, complot de ieşire după două etape consecutive.Ar trebui să observaţi o schimbare de aproape 36 ° fază, după forma de undă dispare.Nu vor fi unele de eroare faza de curs.Dacă vedeţi o undă sinusoidală, atunci, puteţi calcula valoarea de rezultate la un moment dat.Apoi, aplica la o funcţie sinusoidală A. Sin (ωt Φ), precum şi a lua diferenţa corespunzătoare fază.

Sper că eu sunt clar .......

I Multumesc Vamsi ... Dar im destul de vag în măsurarea trecerea de faza .. tat este nevoie de DNT 2 do analiza ac 2 a lua o schimbare de fază?Prin u wat a însemnat, juz săi au nevoie de 2 C ieşire te tranzitorii, dacă nu im confundat .... N, astfel cum a spus u wat im văzând val de păcat, dar cum u calcula faza de tat FRM ... ca am ştiut că se poate calcula TD ( întârziere de timp) FRM n te de ieşire converti în frecvenţă ... tis wit Aş închise tat te val de produse în output.Im 2stage te tot nu clar enugh ....
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Dragi pnanda65675,

Desigur, puteţi face analiza ac şi a lua deplasare de fază.Dar care ar fi confuz pentru a vi se face anunţul în domeniul de frecvenţă.Ideea mea a fost, deoarece vi se va face o analiză tranzitorie, puteţi lua valoarea producţiei de două etape, în orice moment, "T" şi apoi a face un Inverse Sine pe ele.Deoarece, funcţia dumneavoastră a valurilor este A. Sin (ωt Φ), şi A, ω, T sunt comune pentru ambele valuri, când luaţi funcţia sinusoidală inversă, diferenţa în fiecare valorile da trecerea de faza.

Sper că eu sunt clare .............

Vă mulţumesc foarte mult Dl Vamsi Mocherla ... mi-ar dat seama schimbare te în faza de OSC inel 5stage.Adăugat după data de 1 ore 5 minute:Dl Vamsi ...IM Proiectare de fapt, un VCO la 3.5GHz CMOS folosind process.After 0.18um IBM suma de cercetare Aş decid 2 folosi un stadiu 4 dif inel de arhitectura, dar tat OEA te i hav acum este celula te întârziere în interiorul ring.I te cant analizate generale te întârziere tat celula dat în cartea Razavi Behzad's (pg. 513), astfel cum este menţionat în cartea te te 2 Încărcaţi simetrice activă trebuie să b ţinute în regiune TRIODE (pentru a face te pmos acţiona ca o rezistenţă variabilă) si odihna te în regiunea de saturaţie.aşa cum am knw ieşire tat te este de feedback-ul pentru a te de intrare (i fix volt te aceleaşi atât la nivel Vin & Vout nod).Vcont & Vbias ca 1V şi 0.6V.N curent te coada este setat ca 1.5mA, na calcul brute de disipare puterea mea trebuie să b în termen de 1-20mW.Dar, după ce respectaţi toate condiţie te doesnt te CCT pare ca oscila.I cant a găsi un motiv te y acesta RNV oscila.Aş închisă n te CCT de undă te de mai jos cu titlu oneros ur.R Mr.Vamsi a face u sugestie hav ny alte produse pentru întârziere de celule R acrhitec.Thanks a lot 4 ur ajutor anterioare.hope u ghid eu ...
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back