Face Recognition

A

ali

Guest
Bună tuturor,
Am recent a începe să lucreze la recunoaşterea feţei, şi de a fi foarte fericit dacă
de tine parts sale knowleg cu mine şi să-mi să ştiţi despre ei
munci.

Cele mai bune urări.
Ali
Ultima editare de ali pe 26 mai 2003 5:44; edited 1 time in total

ce-i despre munca ta?
specific,bun punct de vedere înfoiat jejeI suspect aceşti paşi:
procesare a imaginilor digitale (de filtrare),
imagine de segmentare
imagine transforma unele aspecte pentru a spori
În cele din urmă o statitical sau neuronale-fuzzy recunoasterea schemă
Ultima editare de nebisman pe 26 mai 2003 1:03; editat de 2 ori în total

Bănuiesc că acest lucru este secret, pentru că ştiu cum se face aceasta va permite o mai bună deghizare pentru a fi făcute.

Nu uitaţi să adăugaţi-l la el / ea pentru a face el / ea / el.Nu se ştie niciodată dacă cineva este un spaţiu extraterestru deghizat ca un muritor.Mi sa spus că aveţi posibilitatea să le recunoască lor vorbesc de la sine pentru a menţine în practică.

Am văzut nişte străini cu două capete.Asa ca am sugera un upgrade la el / ea / el la el / ea / el / ei.Aceasta, de asemenea, completează cerinţele de limbă engleză.

Cred că ar trebui să înceapă să studieze structura anatomice de craniu, musculaturii din fata.
Ce este de recunoaştere.Acest lucru este de a compara imaginea cu număr foarte mare de imagini de etaje, plus detalii cu privire la structura anatomice.Toate acestea ar trebui să fie multiplicat pe imagine (linii de contur) in comparatie cu diferite puncte de vedere.
Cred ca fata ta va avea de imagini diferite condiţii de lumină.Va mai fi de lucru cu mişcare obiect.
De asemenea, aparatul de fotografiat şi rezoluţie S / N raport ar trebui să fie în conformitate cu sarcina.
Şi ceea ce este cu cerinţa de prelucrare in timp real?
Foarte sarcină dificilă.

Am bănuit că este efectuată de către crosscorrelation stocate imaginile cu care poate fi rotit şi morphed.Meu în continuare cred că o parte a feţei, care sunt greu de a schimba, la fel ca şi spaţiere între ochi au mai grele decât ponderea uşor schimbat lucrurile, cum ar fi stilul de păr.

Am văzut un documentar despre un sistem de securitate care a utilizat un simplu webcam pentru a face fotografia te de utilizator si apoi găsit aproximativ 10 - 15 de puncte de pe fata ca vârful nasului, ochilor colţuri,
etc Este apoi faţă de poziţiile din aceste cu cele stocate în baza de date să recunoască faţă.

Sigur, de eroare din cauza efecte 3D trebuie să fie corectate înainte de a face ca

Cred că este Romanp dreapta.Unii cam doare pe faţa poate provoca adverse afectează pe recunoaşterea.Dupa analiza anathomy umane, fuzzy logica ar putea ajuta.

Max prieten ..
Cred că trebuie să utilizeze u backprooagation algoritm pentru acest lucru.

primul trebuie să u standart fotografie exemplu 150 x 150 foto ..
u trebuie să utilizeze un pixel un neuron input layer.
u poate selecta
dvs. ascunse strat ..Cred 2 strat enought.
şi în strat u trebuie să adăugaţi la neuron pentru fiecare persoană.cât de multe persoane trebuie să fie recoqnize ex ..5
dvs. outlayer trebuie să dispună de 5 ...

u trebuie instruiţi ..
şi u pot utiliza ..

acest lucru foarte uşor cu Matlab nn set de instrumente.

ceea ce priveşte cele mai bune ..

dacă u au prb-mi spui ..

Murat

Max Ali,
Cred că se confruntă cu dreptul de recunoaştere ar trebui să fie axat pe compararea de bine captat conturul feţei.Informatii despre Min frequancy faţa paterns este important pentru o viitoare algoritm straturi.
Prin modul în care, aşa lucrează umane viziune.
Cu respect

http://cvc.yale.edu/projects/yalefacesB/yalefacesB.html
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Salut,

Verificaţi următoarele:
http://slashdot.org/article.pl?sid=03/06/27/197229&mode=thread&tid=126&tid=172

Acest lucru poate fi de ajutor pentru a te ...Ei se confruntă cu o exploateze pentru recunoaşterea sistemelor de ...asiguraţi-vă că programul nu este vulnerabil la acest atac ...Mult noroc!!

hi Ali

Am incercat sa dezvolte se confruntă cu sistem de recunoaştere,
de asemenea.Eu lucrez pe DSP de la TI.în primul rând, ai invatat tehnici de imagine enhencement atunci ar trebui să înceapă să lucreze la faţa recunoaştere.recunoaşterea feţei pot fi puse în aplicare de suport vektor maşini şi, mai ales, fuzzy-neuronale apropiere.Dacă doriţi să vă întreb de imagine enhencement, puteţi descărca "DIPToolBox" de la secţiunea e-carte.

TMK

verificaţi următoarele site-ul
http://www.mathe.tu-freiberg.de/ ~ ernst/Lehre/ALA/WebPages03/cfr.html

Vizitaţi citeseer şi descărca în ceea ce priveşte documentele de procesare a imaginilor.Multe bune lucrari acolo, care ar trebui să te ajut.

Face recogntition este bine făcut de autocorelare a imaginii de sine, cu imaginile stocate într-o bază de date.Cel care se potrivesc sau closesly meci este fata pe care il cautati.

Trebuie să aibă o bază de date completă de imagini, de asemenea, atunci ai nevoie de imbatranire de oameni, cu siguranta unele reţele neuronale de cartografiere.

Cele mai bune pentru a face faţa nethods potrivire nu sunt de corelaţii din poze .. Altfel BINLADEN sau altele ar putea pune unele doar bărbierit Duminica ochelari şi ei vor merge undetected .. Acum este făcut cu craniu Metrics
(Triunghiuri şi de definire a acestor unghiuri!!)
aceste proporţii nu se schimbă niciodată şi rămân constante în umane adulţi
pe sus de matchings se poate face foarte rapid

Cred că vor merge pe zgomot, cu ochii, cu faţa în zona superioară.Există desigur poate fi bew metodele pe care lumea nu ştie încă în publicitate

Cred că se confruntă cu recunoaştere trebuie să fie foarte greu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back