Europene pcb scorneli

M

Marmelado

Guest
Salut!
Poate cineva vă rugăm să spuneţi unde pot găsi orice producător european pcb?
Aş dori să fac 1000 PCB-uri, si vreau, pentru a găsi o mai ieftine din Europa

Mulţumesc!

Salut,

Verificaţi acest URL: www.pcbpool.com

cu respect
UrsusA

Sale de interes.Nu cunosc nici un producător unele PCB specilized în volum mic / mare precizie cu microunde circuit bord?

mwpro a scris:

Sale de interes.
Nu cunosc nici un producător unele PCB specilized în volum mic / mare precizie cu microunde circuit bord?

uita-te la www.olimex.com

Am făcut câteva pcb
lui de pe acest site, foarte frumos preţurile 26 $, pentru un PCB pannel, aşa că puteţi face toate prototipuri puteţi obţine, în acest pannel la acelaşi preţ.

hi mwpro,

dacă se află în Germania pentru a merge ILFA (www.ilfa.de).Ele sunt scumpe, dar calitatea este fantastic.Am 12-Layer
este cu 3
mil. urme şi 6 milioane de DRILL-VIAS de acolo si toate lucrarile bine.

Wux

Am încercat o dată SOLECTRON - Istanbul în Turcia, au făcut-o ieftine şi aproape perfect.

Puteţi ajunge la ele prin intermediul web.

Specializate pentru PCB are nevoie de tine poate, de asemenea, de contact BARCO printuri. Http://unix.barco.com/subcontr/bp/bp.htm

Ei fac o mulţime de substraturi speciale, sârmă bonding, tropicalisation,
etc

Compania noastra de lucru cu
w * w.europrint.be

Este bine să qality (toate PCB este testat electric (toate insigne)), se face, de asemenea,
RF - Microwave PCB pe Roger substrat.

http://www.faraday-circuits.co.uk/
Bine, tarife ieftine, low Scule.

întotdeauna bine să îşi rezervă nişte bani, dar ei chiar mai bine să nu au probleme şi de bună calitate.Am incercat de mai multe pcb producătorilor şi
sunt întotdeauna mai întoarce la ATS.Poate sunt un pic mai ieftin cele dar am avut unele probleme cu calitatea şi serviciile.ATS niciodată nu a reuşit.

www.ats.net

cu respect
Elvis P.

Încercaţi www.top-tec.pcb.co.uk
Qulity Bun, bun serviciu, livrarea si un pret scazut.

Roel

Max Toate de tine

Eu lucrez în PCB Manufactury.Dacă sunteţi intrerested pentru PCB-uri, puteti merge la zwod.technoservice.com.pl sau trimite întrebări pentru a officee (at) technoservice.com.pl

Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back