Etapele implicate în construirea (analogic) o furnica microstrip patch-uri.

D

djkross

Guest
Hei, băieţi.Sunt un student la Inginerie Electrica si eu sunt proiectarea unei antene microstrip patch-uri pentru clasa de antenă mea.Am finalizat deja de proiectare real şi simulare a antenei.Acum, am la construirea antena (mil. IT).Nu cunosc pe nimeni paşii implicaţi în acest sens - mai ales dacă utilizaţi HFSS de a proiecta o?

Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult.Mulţumesc!

dacă folosiţi hfss cea mai uşoară cale este de a construi un negativ şi apoi puteţi etch, fie ea în tine acasă ca un PCB regulat sau a lua nişte servicii profesionale pentru ao face.CONSTRUIM O Negative: demo puteţi descărca Macromedia cu mâna liberă şi în mâna liberă Draw 2 dreptunghiuri fiind una plasturele în sine şi alte linia de hrana pentru animale, a pune în linie de hranei pentru animale de lângă punctul de hranei pentru animale şi ca yhou complet geometrie va trebui să îl salvaţi în format PDF astfel încât să puteţi să se imprime şi să nu vă faceţi griji cu privire la scară.

dacă ai construi-o singur sau nu va trebui să fie absolut siguri dvs. de fabricat antenă corect substrat aţi simulat-o.
în principal, substrat înălţime şi permitivity relativă (epsilon relativă) sunt principalii parametri substrat va trebui să ia în considerare.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

pabloec a scris:

dacă folosiţi hfss cea mai uşoară cale este de a construi un negativ şi apoi puteţi etch, fie ea în tine acasă ca un PCB regulat sau a lua nişte servicii profesionale pentru ao face.CONSTRUIM O Negative: demo puteţi descărca Macromedia cu mâna liberă şi în mâna liberă Draw 2 dreptunghiuri fiind una plasturele în sine şi alte linia de hrana pentru animale, a pune în linie de hranei pentru animale de lângă punctul de hranei pentru animale şi ca yhou complet geometrie va trebui să îl salvaţi în format PDF astfel încât să puteţi să se imprime şi să nu vă faceţi griji cu privire la scară.dacă ai construi-o singur sau nu va trebui să fie absolut siguri dvs. de fabricat antenă corect substrat aţi simulat-o.

în principal, substrat înălţime şi permitivity relativă (epsilon relativă) sunt principalii parametri substrat va trebui să ia în considerare.

Cred că în designerul aveţi posibilitatea de export pentru a Gerber dosar, dar nu am folosit această caracteristică.

Am avut recent la figura asta eu însumi.Există mai multe modalităţi de a ajunge la rezultatul final, dar sunt toate depind foarte mult de antena dvs. şi maşină de frezat.

Am folosit un T-Tech Masina de frezat cu o versiune a software-ului Isopro depăşite.Ll-am să vă spun cum mi-ar realiza problema ta folosind acest software-ul, şi sper că acesta generalizează la cazul dumneavoastră.

În cazul în care antena este un dreptunghi de bază, fără nici o cut-outs sau curbe, atunci aveţi posibilitatea să exportaţi un DXF a stratului de patch-uri de la HFSS dumneavoastră.Ţineţi cont de faptul că o DXF durează numai o secţiune transversală a XY-planul la z = 0.Deschideţi software-ul dvs. de frezat, şi de import DXF, făcând anumite că toate unităţile şi la sfârşit / zerouri lider meci de ieşire HFSS.Orient de patch-uri importate pentru a se potrivi eficient la bord dumneavoastră.Cuvinte din ghilimele corespund butoanele în Isopro.Creaţi un strat de izolare folosind dimensiunea instrument de biţi aveţi de gând să pună în maşină.Acesta e important să se utilizeze marimea potrivita, deoarece dimensiunile antena dvs. va fi oprit de către un Mils câteva daca nu t.Creaţi un strat rubout pentru a arăta maşină de frezat ceea ce trebuia să fie tăiat departe.A iniţializa maşină de frezat.Pune-material de pe moară, şi asiguraţi-vă că e asigurat fie cu camele sau o mulţime de bandă.Run rubout strat, inserarea de biţi pe care aţi specificat mai devreme.Dacă aveţi nevoie de găuri pentru printr-un orificiu coaxial hranei pentru animale, atunci aveţi posibilitatea să comutaţi biţi şi spune-machine la spre a face it.Sau puteţi elimina doar ea şi de a folosi un perforator.

Din unele motive, software-ul cel mai CAD Nu pot citi în mod corespunzător curbele de la DXF fişierele create cu HFSS, deci va ll trebuie să utilizeze o altă metodă.Presupun că, probabil, aţi avea acces la Designer Ansoft din moment ce esti la o universitate (de altfel, de care una, dacă nu te deranjează cere meu?).Designer nu are probleme cu curbele de la HFSS, Designer atât de deschis şi de a crea un nou design Planar EM.Cred că aveţi posibilitatea de import direct o geometrie HFSS, dar eu, în general, doar importa o DXF.Înainte de export o Gerber a stratului cu patch-ul tău, şi de import-l în software-ul de freza ta.Se procedează aşa cum este descris mai sus.

Fără un manual detaliat sau un utilizator cu experienţă pentru a ghida în persoană, labirintul de morarit sunt dificil, în cel mai bun.Vă recomandăm să se împrietenească cu un student absolvent sau a unui lucrător în departamentul dumneavoastră s-atelier mecanic, care ştie cum să utilizaţi maşina de frezat.Majoritatea tinerilor absolvenţi de facultăţi se va empatiza cu situaţia dvs. în cazul în care nu esti labagii totale (sau în cazul în care nu mai am lucrari din cauza a doua zi le ceri).

Succes.

Oh, da, eu nu înţeleg de ce ai fost destul de achiziţie puţin cu analogice "" din titlu.Îngrijire pentru a partaja?

analog: în loc de a construi o în software-ul numai eu sunt de fapt construirea unei antene tangibil.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back