Este posibil ca acest lucru?

C

cwjcwjcwj

Guest
Bună, eu sunt din Marea Britanie în căutarea unui loc de muncă bazate pe acasă.În prezent, eu fac Doctorat mea în comunicaţiilor digitale.Anterior, am ceva experienta de lucru într-unul din inginer bine cunoscut RF societate ca un R & D (Filter Design).Eu am folosit ADS, Cuptor cu microunde Office, Allergro, AutoCAD2004, Matlab, MATHCAD.Just mirat, este posibil pentru a obţine unele acasă pe bază de locuri de muncă? Orice sfat? Prin modul în care, eu sunt în prezent o B. Eng (Hons) Communication & Electronics Engineering Titularul de grade.Mulţumesc.

Dacă ştiţi că cineva care lucrează într-o companie mare şi RF a face, de obicei, care vă va ajuta să obţineţi în mişcare în cadrul companiei în special în compania mea actuală, dar acestea nu sunt caută ingineri RF.Unele locuri de muncă nu sunt anunţate în site-ul companiei, dar pe plan intern.Tu ar trebui să uite la jobserve sau jobsite de întocmire a listelor de locuri de muncă RF.Ea nu uita luminoase la momentul în inginerie ca unele companii sunt în afara de stabilire a unor oameni de exemplu Raytheon, Nortel Networks, care ar fi fost o companie buna de a lucra pentru mai ales in partea de RF.Oricum, vă urez mult noroc la vânătoare treaba ta.

Multumesc pentru sfaturi dumneavoastră.Am puternic de acord cu ceea ce vrei să spui prin.Eu am un an de activitate, experienţă în RND RF company.And-am dat seama că este destul de dificil de a introduce o companie buna RF.În prezent, am pas înapoi la viaţa şcolară.De fapt, I sînt privire pentru acasă de locuri de muncă pe bază de inginerie.Cred că ar putea fi imposibil.Dar, chiar hope cineva nevoie de ajutorul meu pe el.Oricum, multumesc.

Ce este acasă pe bază de locuri de muncă?inseamna asta de lucru la domiciliu?

Hi there
Aveţi posibilitatea să căutaţi pentru unele de proiectare RF, în unele companii de bine în Marea Britanie
1) de telecomunicaţii Simoco acum Sepura de fabricaţie internaţionale digitale
radios
2) simoco Team

Cât de multe cazuri în prietenii, colegii de clasă, care a luat o casa
de locuri de muncă pe bază?Puteţi verifica acest lucru, precum şi posibilitatea de estimare.

Cele mai multe muncă nevoie de lucrul în echipă şi responsabilitatea, reputaţia personală.

Acasă numai de afaceri bazate am luat la cunoştinţă este de lucru ca un consultant de acasă.Dacă vă dă şi ţină promisiunile dumneavoastră şi a obţine o reputatie pentru a face că veţi avea o mulţime de muncă.Puteţi, de asemenea, percepe o rată înaltă de orar, deoarece în cazul în care apăsaţi butonul de dvs., cel mai probabil, de schi de la ultima lor.

Îmi amintesc de multe ori în cazul în care am lucrat, prin zile şi nopţi pentru a putea livra o etc dificil prototip la timp.În cele din urmă am descoperit că aş putea taxa de câteva ori ratele a Inginerilor altele, pentru că am putut livra la timp.Având un laborator bine echipat acasă şi capacitatea de a face PCB rapidă de prototipuri, cu o moara de PCB / Masina de gaurit, de asemenea, mi-a dat un avantaj.

Îmi amintesc încă privirea de pe fata un client când am intrat cu un prototip personalizat comutate-modul de furnizare pe un PCB complet a doua zi dimineaţă, după întâlnirea din ziua precedentă.Inutil să spun că am avut probleme cu obtinerea încărcături de lucru de la ei după aceea, şi niciodată nu au plâns de pret!

Au existat, de asemenea, ori în cazul în care am citat foarte mare ca nu pentru a obţine un loc de muncă, din cauza volumului de muncă şi a ajuns să fiu de locuri de muncă, oricum.

Multumesc pentru toate comentariile si sfaturi.De fapt, mă gândesc la obtinerea unor sarcini de proiectare şi de muncă la domiciliu.Deci, poate sprijini mine pentru studiile mele curent univ.Cred că ar putea fi imposibil.Oricum, este cineva aici, din Marea Britanie care lucrează în RF sau Digital zona de comunicare? Cum este acum pe piaţă în acest domeniu? Vreau sa spun, în UK.Lets da unele comentarii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back