Este o greşeală în amestecat semnal design 1st ed de Baker?

L

leohart

Guest
p337-338, în eq34.33 a folosit ACL = Aol (f) / (1 beta * Aol (f)) pentru răsturnare de feedback, în interiorul beta este aceeaşi ca şi noninverting feedback adică R1 / (R1 R2) (de asemenea, el a admise pe p336 acest lucru este foarte confuz, deoarece acutual feedback factor este -1/R2 !!!).

Dar nu pot deduce 34.33 şi 34.36 singur utilizând 34.27 prin 34.31, cred Baker a făcut o greşeală de aici pur şi simplu să aplice eq deduse din noninverting feedback ... De fapt, în răsturnare de feedback sistem, ar trebui să existe o diferenţă?

Ce
e ideea ta, pls ...Adaugă după 7 minute:propria-mi rezultat pentru răsturnare de configurare ar trebui să fie

R2
--------- X Aol (f)
R1 R2
------------------------
R1
------- X Aol (f) 1
R1 R2

Da, ultimul rezultat este corect.
Într-o răsturnare de configurare a numărător întotdeauna este Ao * HF cu HF fiind transmite factor care determină fracţiune de tensiune care ajunge direct la INV.terminal.

thx, oricine poate ajuta pentru a verifica modul în care să se înţeleagă răsturnare de configurare de mai jos?

unele spus de răsturnare de configurare se poate trata ca normale de tensiune-tensiune de feedback-ul în cazul în care este privit de circuit de la V-nodul de intrare.feedback-ul este raportul R1 / (R1 R2), dacă este utilizat superimpositon thorem.Deci, de la V-a Vout, în buclă închisă câştiga este pur şi simplu (R1 R2) / R1
de R1 este între real şi V-intrare, ea poate fi văzută ca un feedforward, relaţia între V-şi efective de intrare este R2 / (R1 R2) dacă vom folosi superimposition din nou.

Deci, pentru toţi, aproape bucla se obţine [R2 / (R1 R2 )]*[( R1 R2) / R1] = R2/R1

se pare că el însuşi poate explica destul de bine cu o singură excepţie: de exemplu clasic de feedback blockdigram cere feedback-ul şi semnalul de intrare pentru a fi scăzute, la un moment dat, dar cum poate acest feedback tensiune scade tensiunea de intrare la nodul V-in cele de mai sus??
Asa ca am sa o îndoială modalitate de a multiplica de tensiune de intrare pentru a obţine de la V-V şi-a Vout este doar o coincidenta de a fi aceeaşi cu răspunsul corect?

PS: Cred ca pentru a utiliza (Vin/V-) * (V-/vout) = Vin / Vout, va avea, de asemenea, să ia în considerare de intrare şi ieşire de impedanta, dar la fel de mai sus
didnt

Bună, Leohard
Am ceva mai corect în ultima postare?unele spus de răsturnare de configurare se poate trata ca normale de tensiune-tensiune de feedback-ul în cazul în care este privit de circuit de la V-nodul de intrare.
Nu, asta nu
e corect!A obţine între V-şi afară este Ao (deschis buclă), deoarece feedback-ul de semnal prin R2 este shortend la-V.feedback-ul este raportul R1 / (R1 R2), dacă este utilizat superimpositon thorem.Corect!(Dar, fără nici o suprapunere, deoarece nu există decât o singură sursă)Deci, de la V-a Vout, în buclă închisă câştiga este pur şi simplu (R1 R2) / R1de R1 este între real şi V-intrare, ea poate fi văzută ca un feedforward, relaţia între V-şi efective de intrare este R2 / (R1 R2) dacă vom folosi superimposition din nou.Nu, după cum sa menţionat mai sus!Între V-Vout şi nu există nici o buclă închisă.Deci, pentru toţi, aproape bucla se obţine [R2 / (R1 R2 )]*[( R1 R2) / R1] = R2/R1Nu, este incorect pentru a multiplica un factor de feedback-ul cu ceva pe care il numim "buclă închisă".Rezultatul este corect (semnul nu), dar ca urmare a unui calcul greşit.se pare că el însuşi poate explica destul de bine cu o singură excepţie: de exemplu clasic de feedback blockdigram cere feedback-ul şi semnalul de intrare pentru a fi scăzute, la un moment dat, dar cum poate acest feedback tensiune scade tensiunea de intrare la nodul V-in cele de mai sus??Asa ca am sa o îndoială modalitate de a multiplica de tensiune de intrare pentru a obţine de la V-V şi-a Vout este doar o coincidenta de a fi aceeaşi cu răspunsul corect?În mod corect este, după cum urmează:
Aplicarea încălecare reguli, de tensiune V-este calculată în funcţie de Vin şi Vout folosind hf si resurse umane.Apoi, cu Vout =- Ao * V-aţi primit buclă închisă câştig pentru o formulă de răsturnare amplificator:

Vclosed =- Ao * HF / (1 * Ao Hr.).

Cu HF =- R2 / (R1 R2),
HR =- R2 (R1 R2).
Dacă Ao infinit, rezultatul este Vclosed =- R2/R1.
Pentru non-INV.amper: HF =
1 şi Hr ca mai sus.p s: Cred ca pentru a utiliza (Vin/V-) * (V-/vout) = Vin / Vout, va avea, de asemenea, să ia în considerare de intrare şi ieşire de impedanta, dar la fel de mai sus

didnt
Nu, în mod normal, acest lucru nu este necesar, atât timp cât pe care îl utilizaţi rezistenţe în partea de jos sau de la mijlocul anului kohms raza de acoperire.
Alte intrebari?

Vă mulţumim că aţi LvW pentru clarificări în detaliu.Acum stiu mai bine acest mecanism de feedback.

De răsturnare configurationis de fapt nu o tensiune feedback-ul daca ne folosind definiţia strict (acesta este un curent de feedback şi feedback-ul raportul este de -1/R2), dar în cazul în care tensiunea de relaţie formulă pentru a V-Vout este scris şi comparatie cu feedback-ul clasic sistem, putem gasi ascunse "tensiune feedback raportul" R1 / (R1 R2),
şi anume:
-Ao (R2-Vin * / (R1 R2)-R1 * Vout / (R1 R2)) = Vout
~~~~~~~~~~~~
Acest lucru explică de ce factorul R1 / (R1 R2) arată întotdeauna, fie în noninverting sau răsturnare de configurare.Este foarte interesant de feedback-ul în sine nu se schimbă niciodată cu schimbare de intrare sau ieşire de locaţie sau de formă, dar feedback-ul nu schimba raportul!

This can be confirm by the above "hidden voltage feedback ratio" of the inverting configuration is same with noninverting.

Presupun ca acest R1 / (R1 R2) este mai mult decât intrinsec curent feedback raportul -1/R2 şi este direct legată de feedback-ul în sine, dar nu şi de intrare / ieşire forma.Aş dori să mai intuiţii cu privire la acest lucru, dacă aveţi mai multe comentarii, pls parts cu mine.

Aici sunt câteva lucru încă confuz pentru mine in ultimul mesaj:

1) "Corect! (Dar, fără nici o suprapunere, deoarece nu există decât o singură sursă)"

mi-ai spus de ce nu există o suprapunere?Isnt V-compuse de suprapunere şi a V-Vin?

2) Cred că Hr (Presupun r mijloace revers) =- R1 / (R1 R2)

3) "Nu, în mod normal, acest lucru nu este necesar, atât timp cât pe care îl utilizaţi rezistenţe în partea de jos sau de la mijlocul anului kohms raza de acoperire."
Aţi vrut să spuneţi că, dacă am folosit mai mici sau la jumătatea anului kohm gama rezistenţe, finite Impedanţă intrare a V-cred ca poate fi un ideal de tensiune senzor.

Max leohart,Aici sunt câteva lucru încă confuz pentru mine in ultimul mesaj:1) "Corect! (Dar, fără nici o suprapunere, deoarece nu există decât o singură sursă)"mi-ai spus de ce nu există o suprapunere?
Isnt V-compuse de suprapunere şi a V-Vin?Aveţi iniţial a vorbit despre raportul de feedback R1 / (R1 R2) - şi acest raport este calculat pe baza exclusiv Vout (fără nici o suprapunere).Şi dumneavoastră presupunerea că buclă închisă câştig este pur şi simplu de a inversa această expresie este fals.Calculul arată că acest lucru este adevărat numai pentru non-INV.circuit (cu Ao infinit şi HF = 1).2) Cred că Hr (Presupun r mijloace revers) =- R1 / (R1 R2)

Da, asta a fost o greşeală de tipografie.Regret.3) "Nu, în mod normal, acest lucru nu este necesar, atât timp cât pe care îl utilizaţi rezistenţe în partea de jos sau de la mijlocul anului kohms raza de acoperire."Aţi vrut să spuneţi că, dacă am folosit mai mici sau la jumătatea anului kohm gama rezistenţe, finite Impedanţă intrare a V-cred ca poate fi un ideal de tensiune senzor.Da, de fundal este, după cum urmează: În cazul în care în termen de feedback-ul curent de reţea este determinat de kohm rezistenţe este mult mai mic decât cel curent în opamp de intrare.Astfel, acest curent poate fi neglijat, fără a face o mare eroare.Dar, în cazul în care rezistenţe sunt prea mici (100 ohms) se află în intervalul de ieşire de rezistenţă a opamp, care, în acest caz, produce inacceptabil erori.

Da, feedback-ul rezistor nu ar trebui să fie prea mare pentru a introdus eroare de finite impedanta de intrare a opamp sau prea mic pentru a introdus din nou eroare de ieşire impedanta finite.

Ar trebui să fie mult mai mare decât producţia de impedanta, dar suficient de mic in comparatie cu impedanta de intrare, astfel că raportul de feedback-ul este complet determinat de R1 şi R2 care echivalează cu R1 / (R1 R2)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back