Este Assura destul de bun pentru 0.13/0.18um verificare CMOS?

R

raymond_luo2003

Guest
Dear all,

Se pare că mai multe echipe mixte de semnal de proiectare Calibre selectaţi pentru verificare 0.18um/0.13um fizice.Calibre arata ca un instrument de aur.

Din păcate, situaţia mea este un pic diferit.Şeful nostru sa cumpere toate amestecate-semnal EDA instrument din Cadence, problema este de a deveni Assura este suficient de bun pentru verificarea fizică?Nu cei de turnare (TSMC, UMC, Chartered) sprijinul Arrura pentru procesul de 0.13um/0.18um lor?

Şi cum despre Hercules de la Synopysis, acest instrument este destul de bun pentru verificare fizice pentru 0.13um/0.18um?

Oricine poate ajuta-mă să înţeleg acest lucru este apreciat foarte mult!
Thanks in advance!

Raymond

Assura Cadence este bună, dar nu a fost niciodată în măsură să se potrivească de performanţă Calibre.
Assura (în opinia mea) este mai greu de utilizat şi este puţin bit jalnic ayout despre modul în care se face.
În ceea ce priveşte susţinerea - cel mai bun lucru este sa contactati FAB.Dar ei cu siguranta nu au calibru.

Am personaly ca "dublă" soluţie RDC - în cazul întreprinderilor mici i analogice celule de a alerga DIVA, deoarece este mai rapid la nivel celular.Şi Calibre metalice Calibru umple la nivel de top.

http://www.deepchip.com/items/snug03-20
htmlhttp: / / www.eetasia.com/ARTP_8800347310_499481, 499494.HTM

Cred că este OK pentru 0.13um/0.18um procesul de CMOS.Assura este o fullset pentru verificarea backend.Calibre este instrumentul de aur în acest domeniu.Dar, de obicei, firma noastra va folosi două instrument backend pentru a verifica întreaga bază de date.Acum, vom folosi Assura şi calibre.

Yibin.

Îmi place mai mult de calibru assura.Assura au bug-uri fara sfarsit si prea multe erori vina.

Avem UMC 0.18 um şi sprijină Assura (RDC, LVS, LPE).De asemenea, sprijină calibrul şi Dracula.Nu pot să vă spun cum se execută, nu am folosit-o încă.

assura şi de calibru toate sunt bune, u a putea utiliza fie

Salut,

Instrument de referinţă pentru TSMC 0.18 este ASSURA.Timp I folos it nu am avut probleme ...pentru că oamenii noştri au fost CAD mare!!
Instrument de referinţă pentru Chartered 0.13 este CALIBRU, dar suntem cu ajutorul assura pentru că nu avem reguli!
Calibre este cu siguranţă mai bine decât Assura în orice punct.
Calibru este mai rapidă.GUI este o interfaţă grafică real nu ceva de făcut mai rapid ASSURA.Depanare LVS este mai uşor cu calibrul şi de extracţie este perfectă de funcţionare şi de exploatare.
Dar am înţeles seful tau care doresc un flux complet cadenţă.Este adesea cazul.Bani duce everythings.

Am auzit că mai târziu Hercules (Synopsys) tweaking performanţele testat este aproape aceeaşi ca de calibru ...Cât de departe este adevărat?

Eu folosesc Assura pentru 0.13 tehnologie, până acum, nu văd nimic rău.

ne-am lovit dintr-o UMC 0.13u & TSMC 0.18u folosind Assura.Nu au existat probleme cu folosirea assura.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back