Este acest articol (al revistei) adevărat?

H

hosein527

Guest
Hy,
Am o întrebare despre articol care are ataşat acest urmeze.
Titlul articolului este "un roman de bandă largă proiectarea unui RECTANGULAR tipărite SLOT antenă pentru aplicatii wireless"
De:-Shan CHEN WEN
Universitatea de Tehnologie din Taiwan de Sud
Tainan Hsien, Taiwan, RO
Eu vă informez că am câştigat acest articol pe site-ul http://www.mwjournal.com/Journa
Aceasta semms că figuer lui reflexations 2 damageness care simulat şi măsurată este prezentată în diagrama
nu este adevărat, pentru că am primit aceleaşi rezultate de simulare pe antena 1 de două HFSS software diferite şi Designer Ansoft care prima funcţionează pe baza metodei Finit element şi a doua lucrari pe baza de moment te metode, dar a fost diferite, cu acesteia duce la articol.
De ce diagrama din aceste două software-ul este diferit de diagrama de la articol?

Ceea ce este important pentru mediul academic din Asia nu este autentic rezultate, dar obţinerea unui document publicat.Aceşti oameni nu ştiu despre etică ştiinţifică şi le publică, o mulţime de boi.

Hi Newbie,
Acesta nu este modul corect de a ajuta!Ar trebui să citiţi regulile.

1.0 POST ofensive şi UNLAWS
Nu scrieţi niciun material abuziv, rasiste, obscene, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alte materiale care poate încălca orice alte legi aplicabile.

Poate fi setările de simulare, care conduce la rezultate diferite?

Am auzit de un prof. universitar renumit, care de ani de zile a publicat variaţiuni pe aceeaşi temă şi a avut teoretice defecte fatale în articole de ziar.A fost nevoie de zeci de ani pentru ca el să fie dat afară şi el nu a avut un post didactic din nou.

Trebuie să existe unele probleme cu setările de simulare pentru neconcordanţă între şi a raportat rezultatele simulate.
Rezultatele raportate sunt posibil ca eu însumi am experimentat şi structuri similare simulat dacă nu este acelaşi.Adăugat după 41 secunde:Am simulat în cSt

Toate software-ul EM depind foarte mult de setările ...Din păcate aveţi nevoie de experienţă pentru a şti ce să se schimbe ...vă schimbaţi la un software diferit, experienţa dvs. anterioare vine la zero!

hi

i thinck simulare dvs. poate fi omis
va rugam sa simulare post ur disign (cu rezultat out) în hfss
apoi atunci i poate ajuta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back