Eroare: Lipseşte Model

A

arbalez

Guest
salut,Eroare: Lipseşte ModelAm luat această eroare după crearea propriul meu MOSFET model.Am încercat să le editaţi modelul de mai multe ori, utilizând pspice model de editor, dar în acelaşi mesaj de eroare a ieşit.şi am o problemă în editarea MOSFET parte.de o parte nu este standard, ca parte a G (poarta) PIN-ul este situat la stânga / dreapta de la componente (care ar fi trebuit să fie în centru).

ce să fac?

Am de eroare de pe Orcad
a PSpice 9.2.dar
sunt utilizaţi Captură de circuit.Aş creat modelul sinclinal modelul editor.şi să-l exportate. olb înainte de a adăuga la Captură
de bibliotecă.

Am făcut de model este de tip PMOS.N-am nici o problema cu NMOS, este doar faptul că nu ştiu cum să se conecteze la NMOS în serie, pentru că organismul este legat de sursă şi am încercat să editaţi de model, astfel că organismul va avea diferite de aderenţă că nu este conectat la sursă, dar nu a reuşit.de netlist din circuit a arătat doar trei insigne sunt folosite (g, d, e), în timp ce organismul PINS conecteaza la nimic.de NMOS este în regulă.

în ultimă instanţă, că i se poate face folosind PSpice A / D.dar încă mai vreau să utilizeze Captură.

Salut,

Vreau să folosesc PMOS de model Editor, nu am nici o prblem cu prea NMOS.

când am să-l utilizaţi în captarea, scrie "Error - lipsesc model" (i adăugaţi fişierul în biblioteca secţiune de profil editor)

Poti sa-mi spui te rog ajută-mă, cum pot avea un nou personalizat PMOS in pspise?

cu respect.

Salut,

Am luat-o,
o astfel de problemă este emis atunci când nom.lib nu te actualizat, dar, o poti face sub OrCad v10.3 uşor, fără nici o problemă.

Sper că vă ajută.

Max everybody.I stiu ca a fost o lungă perioadă de timp, cu toate acestea sunt exact aceleaşi cu care se confruntă problem.Does cineva să ştie cum să rezolve o în Orcad v9.2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back