Eroare de conexiune 628 reziliat de către calculator de la distanţă

K

kasoma

Guest
Salut Care sunt cauzele "Eroare 628: Conexiune reziliat de către computerul la distanţă înainte de a putea fi completat astfel încât portul folosit a fost închisă" Am fost folosind un Huawei E220 HSDPA USB Modem a se conecta la Internet, dar din moment ce recent am început să văd această eroare din modem-am reuşit să-l folosească pentru a vă conecta la internet. Am setările corecte de la furnizorul de servicii meu, cum ar fi APN, am datele de pe cardul meu de date. modemul meu nu a primit nici un prejudiciu fizic, am încercat să folosesc modemul pe celălalt calculator nu numai a mea, dar tot acelasi mesaj vine. Am contactat site-ul Huawei, dar am găsit nici o soluţie. Te rog ajută-mă înainte de a mă lua în considerare cumpărarea un alt modem. Eu cred că există o soluţie pentru acest lucru.

Poate că furnizorul de servicii deconectaţi linia de le-ai sunat?

Buna ziua Iată câteva soluţii la această problemă .... 1 Reinstalaţi modem. 2.Confirm că aveţi linie telefon bun. 3.Check setările de router / firewall. 4.Re enable-RAS. 5. Asiguraţi-vă că utilizaţi corect numele de utilizator sau parola.

Sunt, de asemenea, folosind acest card de date pentru acelaşi pentru a rezolva această problemă trebuie să modificaţi setarea în proprietăţile reţelei: de la doar trei etape înainte 1. faceţi clic pe pictograma de reţea prezent în bara de activităţi şi găsi setarea de bandă largă. 2. Click dreapta pe această setare şi selectaţi Proprietăţi. 3.Click pe fila de securitate şi criptare a datelor a schimba setarea la orice altă setare, cu excepţia "nevoie de criptare" setare. Incearca si tu!!! Dacă acest lucru nu funcţionează Apoi, aveţi nevoie pentru a schimba cardul de date.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back