EM software pentru un nivel foarte scăzut de frecvenţă

H

hengzhenjing

Guest
Bună ziua, toată lumea,

Am nevoie de simula reciprocă inductanţă de două dirijor buclele în lossy mediu la un nivel foarte scăzut de frecvenţă, cum ar fi 5kHz.Există vreun software poate face la loc de muncă?Este FEMLab ok?

Multumesc mult!

Hz Jing

Salut

Aveţi posibilitatea de a utiliza Frecventa Domeniu Solver la microunde CST Studio.

noroc

Bună, mpero,

Vă mulţumim pentru ajutor.

Eu nu sunt familiarizaţi cu CST.Mă întrebam care este motivul pentru care frecvenţa domeniu Solver CST în studio pentru a fi capabil de a simula structura mea?

Buclă de voi pentru a simula a 5meter rază care este extrem de mic în comparaţie cu 60,000 de metri lungime de undă în spaţiu liber la 5kHz.Raza de sârmă pentru buclă este chiar mult mai mult mai mic.Ochiurilor mai trebuie să fie generate la frecvenţă mult mai mare pentru a fi bine ochiuri pe sârmă pentru buna precizie.De asemenea, cele două bucle trebuie să fie de mii de metri distanţă.Este posibil ca CST pentru a se ocupa de ea?

Am încercat IE3D, rezultatul nu este bun.

Mulţumesc,
Hengzhen Jing

Hengzhen Jing

Având în vedere distanţa mare dintre ambele bobine,
ar putea fi necesar să se folosească de suprafaţă a ochiului (noul Integral Solver de CST2008).Este doar ochiuri de suprafaţă, şi nu există necesitatea de a ochiurilor de vid.

Dar pentru a frecvenţei Solver domeniu este adevărat, poate fi foarte dificil de a obtine simulare făcut într-un PC desktop normal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back