eliminare oscilaţii în LNA?

N

nassim1

Guest
Bună ziua tuturor,

te rog, ar putea cineva să mă ajute cum putem eleiminate de oscilaţie înainte sau după frecvenţa de operare?

tranisitor de la faptul că frecvenţa este uncondionnaly stabil ...

multe thx in avans,

<N

Motivul este, în principal, de instabilitate, feedback-ul intern de tranzistor, feedback-ul extern în jurul tranzistor cauzate de externe circuit, sau excesul de câştig la frecvenţe afara din trupa de funcţionare.Fă-o rotire a K-factor peste banda de frecvenţe largă pentru a asigura stabilitatea necondiţionat afara din trupa de funcţionare

Pentru a repara instabilitate încerca la:
- Folosirea de ieşire rezistiva de încărcare, dar acest lucru va afecta obţine şi IP3.
- Utilizarea rezistenţă-inductor-condensator (RLC) feedback-ul pentru a câştiga mai mici de la frecvente joase, în acest fel, îmbunătăţirea stabilităţii.
- Utilizează un filtru de meci, la ieşire din tranzistor pentru a micşora obţine de la anumite frecvenţe (în general, de înaltă frecvenţă).
- Utilizarea mică valoare inductor sursa / emiţător degenerare.

Vă mulţumim că aţi Vfone,

Având în vedere că Rollet factor delta şi îndeplinesc condiţia oscilare de ce am pentru a adăuga feedback cicuit?

pls,
poti sa vezi detalii în altă temă (Post08 iulie 2009 13:54 Cum putem eiminate oscilaţie în amplificator?) despre problema mea vibraţie şi, în

trecerea de la frecvenţă ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back