Electromechical teoria traductor de

W

Walters

Guest
Transducer-schimbări de mişcare electrice în mişcare mecanică

în electronică există condensatori, inductoare, transformatoare, tranzistori, rezistenţe
pentru utilizarea mişcare electrice

Ce s-ar fi o condensatori, inductoare, transformatoare, tranzistori, rezistenţe
pentru mişcări mecanice?Aceasta este problema mea pentru că eu nu ştiu ce
o condensatori, inductoare, transformatoare, tranzistori, rezistenţe este pentru mecanică
mişcare?

Cum pot folosi această mişcare mecanică pentru a obţine faza de deplasare cum ar fi de mişcare electrice
cu un condensator sau cu un inductor?

Salut

Iti place sa reprezinte silenţios, de primăvară constant cu echivalentul lor electrice?
domeniul electric <-> mecanice?

Cl

da, care ar ajuta-ma foarte mult datorită

silenţios, de primăvară constant cu echivalentul lor electrice?Da

Salut

Cred că este mai uşor pentru tine de a obţine o carte decât am scanare unele pagini, astfel încât a lua această carte
Microsistem Design
de Stephen D. Senturia
şi se verifică aceste pagini

52 53
139
141 - ~ 160
, printre altele,

A fost aceasta ceea ce aţi cerut-o?

Cl

o condensatori, inductoare, transformatoare, tranzistori, rezistenţe
Modificări fluxul curent sau tensiune se modifică de debit pentru mişcarea electrice

pentru mişcări mecanice

Cum pot schimba fluxul de mişcare mecanică ca un condensatori, inductoare, transformatoare, tranzistori, rezistenţe nu în mişcare electrice

i în mişcare mecanică nu ştiu ce un condensator este pentru energie mecanică, sau fluxului de mişcare?

i în mişcare mecanică nu ştiu ce o rezistenţă este pentru energie mecanică, sau fluxului de mişcare?

I în mişcare mecanică nu ştiu ce este un inductor, este pentru energie mecanică sau a fluxului de mişcare?Adăugat după data de 1 ore şi 41 de minute:

Încercarea de a converti semnale electronice în semnale audio de mecanică
so I a putea modifica şi schimba fluxul de energie mecanică cum ar fi circuite electronice
a face, dar o fac în circuite de mecanică la fel ca şi circuite electronice

Exemplul 1.) faza de schimbator cu circuite electronice
utilizează filtre faza

ceea ce ar fi pentru acest circuit mecanice?
Ce mi-ar folosi pentru a comuta energie mecanică, sau de mişcare pentru a da
o schimbare de fază?

2.) BANDPASS, Notch, Highpass, Lowpass filtru cu circuite electronice
Care ar fi aceasta pentru un circuit de mecanic?
Ce mi-ar folosi pentru a face un circuit de mecanică filtru?Instrumente folosite: Pârghiile, volant, izvoare, unelte de pescuit

Salut

Ai citit pagini?
Cred că acest shopuld ajuta, nu ai ecuaţii dinamice.

Cl

Meu preferat analogii mecanice la dispozitive electrice:

Wire - conducte de apa
Tensiune - presiunea apei
Curent - debit de apă
DC sursa de tensiune (baterie) - pompa de presiune constantă, care oferă
DC sursa de curent - pompă care oferă rată constantă a debitului
AC sursa de tensiune - pompa care oferă oscilant de presiune
AC sursa de curent - pompă care oferă oscilant debitul
Rezistor - ţeavă îngustă
Condensator - conducte blocate de diaphram elastice
Inductor - conducte care conţin rotor cu volant
Diode - one-way valve flux
Tranzistor - ventil acţionat de o presiune mici (sau de debit) de control de intrare

Acum, puteţi construi tot felul de circuite nebun.

Multumesc echo47 pentru informaţiile

Care ar fi un transformator?

Dă-o schimbare de fază de apă?

Transformator - Hmm, am deşi nu cu privire la faptul că unul.Cred că doi inductori cu volant cuplate ar fi locul de muncă.

Ai putea construi un schimbator de apă faza exact ca un schimbator de fază electrice.De exemplu, conectaţi în serie: AC sursa de tensiune, rezistor, condensator.Tensiune în întreaga rezistorul este de 90 de grade din faza cu tensiunea peste condensator.Acelaşi lucru se întâmplă în circuitul de apă.

Vă mulţumim pentru ajutor ecou

Cât de aproximativ două inductori cu volanţi cuplate?

Cum ar fi aceasta în apă poate tu, te rog explica mai multeSchimbare de fază, de asemenea, cum ar fi acest lucru în apă poate tu, te rog explica mai multe
cu mine despre aceasta, vă rugăm să i a putea poza care acest lucru nu în mintea meaAdaugă după 59 secunde:
Eu am o problemă a modului în care circuitului apei ceea ce s-ar arata ca circuite de apă
sau să fie?

Inductor meu de apă este o ţeavă care conţine un rotor ataşat la un volant.Inerţie al volantului este ca inductanţă.Acum construi două dintre aceste inductori apa (le numesc "primare" şi "secundare"), şi conectaţi volant lor, printr-un cuplaj mecanic, cum ar fi o cutie de viteze.Cred că se va comporta la fel ca un transformator electric.

Mai întâi de toate, nu aţi înţeles modul în care funcţionează electrice faza de schimbator?

Circuitul de apă poate fi dificil de a vizualiza - la fel ca un circuit electric.Asta e ceea ce matematica si ecuatii diferentiale sunt pentru.Egal-ţi o diagramă instalaţii sanitare şi să încerce să-şi imagineze presiunea apei şi a fluxului în jurul circuitului.

Dispozitivele de apă mele sunt imaginar - nu aveţi posibilitatea să le cumpere de la magazin, şi ele pot fi greu de fabricaţie.

Thankds echo for your help

o diagramă instalaţii sanitare şi să încerce să-şi imagineze presiunea apei şi a fluxului în jurul circuitului.

Ce s-ar dvs. de instalaţii sanitare arata ca diagrama?pentru a da faza de schimburi pentru apă

de apa care curge în jos o ţeavă este i inphase oaspete sau apă care provin dintr-o casa
furtun de gradina cum mi-ar Phase Shift apa?Adaugă după 56 secunde:
Încercarea de a face presiune de apa cu plumb sau lag dreptul de debit?

Conectarea în serie: AC sursa de tensiune, rezistor, şi condensator.My echivalente dispozitive de apă sunt: pompa de presiune care oferă oscilant, ţevi înguste, şi ţevi blocate de diaphram elastica.Pur şi simplu conectaţi-le în serie şi se adaugă apă.Tensiunea peste rezistenţă (diferenţa de presiune în conducta de îngust) va fi de 90 de grade din faza cu tensiunea peste condensator (diferenţa de presiune în întreaga diaphram elastice).

Un alt mod de a privi la faptul că, curentului prin condensatorul va fi de 90 de grade afară de faza cu tensiunea peste condensator.Curentului prin condensatorul, de asemenea, trece prin rezistenţă, deci nu există o tensiune proporţională în întreaga rezistor.Puteţi traduce toate că, în termeni de apă.

Un furtun de gradina este pur şi simplu un dirijor.

Dacă aţi găsit dispozitive de apa mea dificil de înţeles, atunci vă rugăm să cele de proiectare mai bună şi spune-ne despre ei!

Vă mulţumim pentru echo să vorbesc cu mine despre acest

ţeavă blocate de diaphram elastice

Deci, în cazul în care apa afisari acest diaphram elastica acest diaphram elastica este ca un cauciuc
dreptul de trupa?şi se deplasează de apa care cade de la modul în care unele apă pentru a
a crea valuri?

Toate dispozitivele mele de apă sunt în permanenţă plin cu apă.De apă nu cu adevarat "hit" ceva sau să facă valuri.

Dacă pompa de apa într-o singură parte a diaphram, fluxurile de o sumă egală în partea cealaltă (curent în curent este egal cu iesire).Cu toate acestea, mai multă apă te pompă în, presiunea este nevoie de mai mult, pentru că eşti stretching diaphram (crearea unui câmp electric).Acelasi lucru cu un condensator, în timp ce trece curent prin ea, tensiunea peste aceasta creşte.

Dacă încetaţi să debitului de apa (deconectaţi condensator), elasticitatea diaphram, cauzează de înaltă presiune pe o parte şi de joasă presiune pe de altă parte, la fel ca tensiunea de peste un condensator taxat.Dacă vă conectaţi o ţeavă care permite apei să curgă de la o parte a diaphram direct de altă parte, veţi obţine un flux rapid, dar scurt, până la diaphram Comunicate de toata energia stocate, la fel ca scurtcircuitarea un condensator taxat.
Last edited by echo47 la 15 iunie 2005 1:58; editat 1 dată în total

Multumesc echo

întindere diaphram (crearea unui câmp electric).Acelasi lucru cu un condensator, în timp ce trece curent prin ea, tensiunea peste aceasta creşte.

Suna interesant

Deci, dacă aceasta nu creează valuri de apa Cum se Phase Shift val de atunci?

tensiune = presiunea de apă
actual = debitul de apă

Intinderea diaphram = presiunea apei conduce sau grupurile de acţiune locală debitului de apă pe
de cealaltă parte a diaphram?

Înapoi la această întrebare: Ai înţeles modul în care funcţionează electrice faza de schimbator?Ai înţeles de matematica de ecuatii diferentiale?Asta e matematica nivel de colegiu, astfel încât poate fi necesar pentru a merge pentru un an de studiu sau de lucru, apoi toate acestea electrice (şi mecanice) chestii sens va face mult mai mult!
Last edited by echo47 la 15 iunie 2005 2:07; editat de 2 ori în total

Ai înţeles modul în care funcţionează electrice faza de schimbator?
Yea de tensiune sau de GAL-uri actuale sau conduce pe baza de frecvenţă în întreţinere

Ai înţeles de matematica de ecuatii diferentiale?

Nu, nu pare răuAdaugă după 1 oră 22 minute:
Ce apă circuit sau analogie ar fi pentru timp constant?

o rezistenţă şi condensator de a crea de timp constant, cum ar fi locul de muncă pentru aceste
un circuit de apa?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back