eficient schema unui convertor integrat de dolar

A

amriths04

Guest
Sunt AMS 0.35um CMOS, folosind tehnologia pentru a proiecta un dolar convertor.principalele trece şi sincrone comuta sunt atât on-chip (împreună cu circuitele de control).

1) la întrebarea mea este de ce te-ai layout arhitectura adopta pentru principalele switch-uri?principalele switch-uri sunt foarte largă şi, de asemenea, trebuie să aibă o mai mică foarte RON (în mohms) (pentru o mai bună eficienţă).

2) de metal ce straturi de utilizat pentru a comuta de dirijare între degete?

amriths04 a scris:

Sunt AMS 0.35um CMOS, folosind tehnologia pentru a proiecta un dolar convertor.
principalele trece şi sincrone comuta sunt atât on-chip (împreună cu circuitele de control).1) la întrebarea mea este de ce te-ai layout arhitectura adopta pentru principalele switch-uri?
principalele switch-uri sunt foarte largă şi, de asemenea, trebuie să aibă o mai mică foarte RON (în mohms) (pentru o mai bună eficienţă).2) de metal ce straturi de utilizat pentru a comuta de dirijare între degete?

Citat:7.
Estimaţi Rdson valoare, ţinând seama de rezistenta din metal - pentru a vă asigura că Rdson valoare nu depăşeşte un spec..
Acest lucru poate fi posibil în cazul în machete sunt simple in forma.
Altfel, ai nevoie pentru a utiliza software-ul de specialitate simulare.
Uita despre utilizarea standard de extracţie instrumente pentru acest lucru - că e doar o pierdere de timp (aceasta este o concluzie comună între putere aparat / CI designeri / ingineri).8.
Design-vă cu atenţie sens dispozitiv, astfel încât să se potriveşte cu mare array caracteristici - amplasarea de sens dispozitiv cu privire la mare array este critică.

----------

amriths04 a scris:Eu nu sunt clare, cu peste 2 puncte.Sunt folosind RCX-virtuos pentru extracţie.
vrei sa spui de dirijare rezistenţe nu ar fi extras în mod adecvat?
apoi ar ştim reală eficienţă numai după ce chip vine?Care este sensul dispozitiv şi mari array caracteristici?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back