economisire de undă de simulare în Cadence

F

freewing

Guest
În Cadence, am aproape Analog Design Mediu fereastră şi data viitoare cand am redeschide-o, eu nu pot vedea forma de undă de simulare din nou, chiar şi datele de simulare sunt încă acolo.Este o orice opţiune pentru a menţine forma de undă de simulare?Mulţumesc.

Nu trebuie sa rulati din nou de simulare.I know it's alittle plictisitoare sau complicaţii, dar să poarte cu ea.

Aveţi posibilitatea să instantaneu sau ecran capture dvs. sub formă de undă care toată lumea are, în special pentru rapoarte sau diapozitive.

Acest lucru într-adevăr sucks.I a face sub formă de undă de imprimare.Dar, uneori, s-ar putea dori să arate forma de undă din nou.Nu cred că este dificil punct de vedere tehnic pentru a realiza acest lucru în Cadence.De ce nu adăuga această funcţie?

După rularea de simulare ur şi pune la cale rezultate ur, de la design Analog Mediu alege salva de stat (ur forme de undă cu fereastra deschisă) şi există unele casete de selectare, care va lasa u salva undă curent.

Dacă salvaţi de stat puteţi deschide "Rezultatul Browser" pentru a vedea rezultatele.

Această metodă este destul de util, şi cred că va economisi timpul nostru preţuiesc espercially pentru consumatoare de timp tranzitorii de simulare

ieşiri-> salva toate
Rezultatele-> Salvare
Rezultatele-> selectaţi
va ajuta la
sau când adăugaţi o nouă ieşire în ieşiri-> setup
de intrare numele şi funcţia

în mod normal, noi folosim "browser-ul rezultat" pentru a verifica rezultatul salvate

Alegeţi meniul "Rezultate / Selectaţi ...", şi selectând directorul de rezultat, atunci puteţi complot forma de undă.

poate fi puteţi lua instantaneu ecran utilizând opţiunea de hârtie disponibile în meniul (fereastră undă)
Asiguraţi-vă că aveţi fişierul. cdsplotinit în directorul dvs.

Utilizaţi Meniu: [rezultat - a salva ...] în ADE.Acesta ar trebui să funcţioneze.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back