DXP - Sala de Protel pãstra achiziþie eliminate

T

Thomo

Guest
Salut,

I sînt folosire Altium DXP.Eu am o experienţă de câteva luni.Eu am un document de maestru schematică cu foi de sub trei.I sînt folosire comandantul schematică a actualiza la documentul PCB.Practic toate componentele sunt pe subsheets.Comandantul schematic doar câteva intrări se conectează o foaie împreună.

Vreau ca fiecare dintre foile sub care urmează să fie o cameră separată cu privire la documentul de PCB.Aceasta pare să fie comportamentul implicit.Într-un fel am reuşit să ştergeţi unul dintre camere.Deci, acum, atunci când fac un update la doc PCB am doar două camere.

Eu am tried manual adăugarea spaţiu pentru PCB, dar când am următoarea face o actualizare a unui PCB de la schematică, ea elimină camera.

Poate cineva să-mi spui ce fac greşit?Cum se DXP a decide dacă un schematic vor fi o cameră de noi sau nu?

Mulţumesc,

Thomo.

Click dreapta pe numele de proiect în cadrul proiectelor "" panou.Selectaţi "Opţiuni de proiect"; du-te la "Classe Generation" Tab; selectaţi opţiunile pe care doriţi pentru "Camere".

Puteţi face, de asemenea, selecţia pentru desene sau modele mai multe canale de pe "mai multe canale" tab.Fiecare canal este atribuit automat la o camera de când a creat.

Multumesc pentru House_Cat ajutor.Există orice site-uri, etc pe care le puteţi sugera eu vizitaţi pentru a afla mai multe despre DXP?Sau este încercare şi eroare abordare meu cel mai bun?Se pare că le-au lansat o câteva versiuni noi, de asemenea.

O ultima intrebare (nu pot găsi răspunsul oriunde pe acest forum) De ce cuvintele Protel şi Altium sa schimbat?Există unele probleme de patente?

Noroc.

Site-ul de web numai în cazul în care veţi găsi informaţii despre DXP este site-ul Altium.De asemenea, aveţi un "Ajutor" directorul de sub în directorul de instalare dvs. care a manuale de format PDF, explicând caracteristici diferite.Puteţi accesa care ajuta, fie direct, fie de la "Ajutor" meniu.

Versiunile noi au toate ajuta context, sensibile care pot fi accesate prin simpla apăsând tasta "F1" în timp ce cursorul este pe o comandă de meniu.Cea mai noua versiune (AD6) are un panou de ajutor care va schimba afişajul său pentru a se potrivi de comandă utilizate în prezent.

Numele original al companiei a fost Protel.Ei doar oferit PCB şi software-ul de captare schematic.Deoarece compania a crescut de mici, au achizitionat un numar de alte companii cu un design electronice şi produse de software de analiză.Ei consolidat aceste programe individuale într-o singură suită EDA.Ei, de asemenea, încorporate şi a oferit parts publice ale Corporation.Numele firmei a fost schimbat la Altium de la Protel.Toate produsele noi sunt numite pentru corporatie noi.Protel nu mai există ca un produs separat, precum şi nu mai există ca o companie separată.

Multumesc pentru info, am fost mai întrebat despre motivul pentru care cuvintele au fost scrise în forum de modul în care sunt.exemplu: folosind '@' în loc de "A", în Altium.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back