DSP pentru WiMAX

T

tatahd

Guest
Dear all,
Sunt un newbie pe DSP.Acum, eu
sunt pregătirea mea final de proiect, care va fi a unui subiect privind punerea în aplicare a tehnologiei WiMAX la DSP.Există TI DSP (6416 şi 6711) sunt disponibile la universitate mea
de labolatory.
Vrei să-mi daţi nişte sfaturi şi idei ce fel de parte a tehnologiei WiMAX ar putea fi puse în aplicare pe TI DSP?şi, de asemenea, documentaţia tehnică, ebooks, sau legate de link-ul pe care s-ar putea să mă înţeleg despre asta.
Vă mulţumesc foarte mult pentru ajutor în stadiu avansat.
Rgds,
ta2

titlul tezei de dumneavoastră este foarte generale care au nevoie de un grup pentru realizarea completă a acestui proiect.Cred că este mai bine să vă concentraţi pe o parte a acestui proiect de exemplu, o parte din Phy strat.atunci cred că prima simula şi apoi punerea în aplicare a acesteia.

Iti multumesc foarte mult pentru sfat.
Care credeţi că, dacă aş vrea să pună în aplicare de eroare de codare a WiMAX PHY strat pe TI DSP?
Poti sa-mi sfaturi în cazul în care am să încep?
Mulţumesc.

Salut,
u pot obţine multe informaţii despre thechannel de codificare şi de a începe cu convolutional coder sale foarte simplu o şi apoi procedaţi la viterbi decodor.

http://standards.ieee.org/getieee802/download/802.16e-2005.pdf
În această pagină, da ur detalii ca "altele" şi u pot descărca WiMAX standard.

-Jeeva

Mulţumesc,
Am descarcat de fişier cu succes.Am încercat să citească şi să înţeleagă asta.
Dacă aveţi un alt resurse despre FEC pe WiMAX, utilizând TI DSP,
vă rugăm să informaţi mine.El va fi helpul pentru mine, dacă mai există şi unele exemple de proiect, simulari,
etc

HI

FEC pe WiMAX puteţi găsi informaţii în secţiunea 8.4.9 şi 8.4.9.2 subsecţiune
Este
scris convolutional de codificare "obligatorii" şi Turbo de codificare "facultative"
aveţi nevoie pentru a pune în aplicare deconvolutional encoder şi viterbi decodor pe DSP.

reţineţi că Viterbi nevoie de o mulţime de resurse de calcul.şi este mai bine pentru a fi implementate pe FPGA decât DSP

puteţi găsi un eseu anexat cu privire la CC şi Viterbi decodor

Salam
Hossam Alzomor
www (.) ig (.) org
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back