DSP de punere în aplicare

M

magnetra

Guest
Eu doresc să pună în aplicare designul meu digital filtru în hardware.Cum pot să merg despre asta?

O

în cazul în care u au o şi kit de DSP şi UR de cod în c apoi atunci chiar a alerga it pe kit de ur prin intermediul compilator DSP's.

Cred că vrea să magnetra de proiectare hardware dedicat, mai degrabă, că a face pe DSP procesor.
Poate tu, te rog magnetra clar dvs. de întrebare.

I was privire pentru ceva de genul un scop general, DSP procesor în cazul în care aş putea pune în aplicare.Care sunt procesor populare DSP pentru incepatori să încerc?
Dar sudarshan_onkar, le-aţi menţionat despre hardware-ul dedicat, care sunt posibilităţile de asta?

O

Bună ziua Magnetra,

în cazul în care doriţi să începeţi cu DSP am putut sugera Analog Devices 21xx Series.Deşi este o arhitectura veche, este uşor de program, atât în C şi de asamblare: am avut ocazia de a lucra cu ADSP-2181 şi personal cred că ADI set de instrucţiuni de asamblare este cea mai uşoară de a învăţa pentru un incepator, comparativ cu Freescale ( Motorola) sau de procesoare Texas Instruments.
Din păcate, nu pot să sugerez sa o comisie de evaluare pentru că am lucrat întotdeauna pe Custom designed panouri şi nu ştiu dacă DZA a dezvoltat una pentru ADSP-21xx de familie (ar trebui să verificaţi pe site-ul web).
Din ceea ce am citit pe site-ul web DZA, de asemenea, Blackfin de familie ar putea fi o alegere bună: arhitectura acestui procesor pare foarte interesant (acesta este un hibrid între un DSP si MCU), dar nu am experienţă pe această platformă.

Cu respect
Mowgli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back