domeniul radiate de un plasture microstrip antenă

Z

zhiweisim

Guest
Hi,

Am încercat să înţeleagă teoria de bază a câmpului de radiaţie a unei antene patch: (vezi imaginea ataşată)

"În cazul în domeniile fringing sunt rezolvate în paralel şi tangenţial cu componentele sale
în ceea ce priveşte planul de masă, componente normale va fi din faza cu fiecare
altele şi-ar anula reciproc.Componentele tangenţial sunt în fază cu fiecare alte tangenţial, prin urmare, domeniul componentelor rezultate ar combina pentru a da radiate de câmp maxim într-o direcţie normală, adică patch-uri, direcţia deochiate. "

Aici este întrebarea mea:
Ştim că va combina componentele tangenţial în care sunt în fază.Dar, cum de a vizualiza că domeniul componentelor tangenţial ne va da un câmp radiată în mod normal la patch-uri?Poate cineva te rog ajută prin a explica în mai multe detalii (probabil prin folosirea unor exemple)?

Multe mulţumiri.

Ceea ce priveşte,
Sim
Ne pare rau, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Eu nu sunt bun pictor.dar cred că ceea ce lipseşte pentru a PICT dumneavoastră.
2 parti se combină pentru a propaga un domeniu şi în mod normal la plasturele.
Ne pare rau, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

hi plasmă,
Mulţumesc pentru ajutor.Un lucru pentru a clarifica aici, atunci când spun că domeniul de înmulţire este normal să plasture, nu ar trebui să domeniul sus amintit (în loc de a fi îndreptat spre dreapta)?Multumesc.

zhiweisim a scris:

hi plasmă,

Mulţumesc pentru ajutor.
Un lucru pentru a clarifica aici, atunci când spun că domeniul de înmulţire este normal să plasture, nu ar trebui să domeniul sus amintit (în loc de a fi îndreptat spre dreapta)?
Multumesc.

hi drunkbear,

Poţi să explicaţi pe scurt acest lucru:

"Rezultă domeniul componentelor tangenţial ar combina pentru a da radiate de câmp maxim într-o direcţie normală la patch-uri"?

Sunt Abit confuz despre acest domeniu, deoarece este tangent la un câmp paralel plasture (şi nu în mod normal la plasture).Cum vom ajunge domeniul de radiaţie maximă în mod normal la plasturele în acest caz?Ne pare rău pentru deranjant ca eu sunt destul de noi tare EM.

Multe mulţumiri.

hi zhiweisimîn ceea ce priveşte întrebarea dvs. privind radiaţiile max normală la plasturele.bine de câmp electric rezultantă este paralelă cu patch-uri, ci de puterea sau energia valurilor este normal la E

s-ar putea stii despre TEM valuri în care ambele E şi H sunt perpendiculare între ele şi, de asemenea, pe direcţia de propagare

astfel încât direcţia de propagare a undei în caz de antena patch-uri este normal să plasturele după cum ştiţi direcţia E domeniulSper că acest lucru vă ajută

ceea ce priveşte

zhiweisim a scris:

hi drunkbear,Poţi să explicaţi pe scurt acest lucru:"Rezultate componente tangenţial domeniu ar combina pentru a da domeniul maximă radiată într-o direcţie normală la patch-uri"?Sunt Abit confuz despre acest domeniu, deoarece este tangent la paralela de un teren pentru a patch-uri (şi nu normale la plasturele).
Cum vom ajunge domeniul de radiaţie maximă în mod normal la plasturele în acest caz?
Ne pare rău pentru deranjant ca eu sunt destul de noi tare EM.Multe mulţumiri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back