G
garg29
Guest
Salut prieteni,
sunt doar încercarea de a face comunicarea între 2-89S52 microcontrolere.
Unul este de a transmite "Hello"
si alte primeşte aceeaşi & afişarea pe LCD (16x2).De a transmite punctul este bine ca am verificat pe Hyperterminal rezultat.Primirea scop este, de asemenea, afişarea "Hello", dar cu o mică problemă, în primă instanţă, cuvântul "Hello" se afişează corect, dar după ce că este afişat ca "HHELLO" adică de caractere "H" este afişat de două ori.În funcţie "nule uart_gets (caracterul * s)" Am incercat punerea o linie "s -;" acest afisate "ELLO" ( "H" a dispărut) prima dată, dar "Hello" (corect) continoulsy după asta.este codul de mai jos.
Multumesc tuturor pentru a oferi timp pentru a citi problema mea.Cu respect.
Ultima editare de garg29 pe 04 iunie 2009 10:36; editat de 2 ori în total
sunt doar încercarea de a face comunicarea între 2-89S52 microcontrolere.
Unul este de a transmite "Hello"
si alte primeşte aceeaşi & afişarea pe LCD (16x2).De a transmite punctul este bine ca am verificat pe Hyperterminal rezultat.Primirea scop este, de asemenea, afişarea "Hello", dar cu o mică problemă, în primă instanţă, cuvântul "Hello" se afişează corect, dar după ce că este afişat ca "HHELLO" adică de caractere "H" este afişat de două ori.În funcţie "nule uart_gets (caracterul * s)" Am incercat punerea o linie "s -;" acest afisate "ELLO" ( "H" a dispărut) prima dată, dar "Hello" (corect) continoulsy după asta.este codul de mai jos.
Multumesc tuturor pentru a oferi timp pentru a citi problema mea.Cu respect.
Ultima editare de garg29 pe 04 iunie 2009 10:36; editat de 2 ori în total