Discrete Cosinus Transform

N

nlulani

Guest
Bună tuturor,
Am încercat să pună în aplicare IDCT rapid DCT şi rapid în C, prin utilizarea de proprietate separabilă şi luând 8X8 bloc într-un moment de o imagine.Dar rezultatele sunt un pic ciudat.Văd verticle şi linii de horizntal în întreaga imagine.aceste linii pare a fi evident din faptul că am lua un bloc la un moment dat pentru procesarea DCT.Cu toate acestea ca pe aceasta ipoteza ca eu sunt în creştere de mărimea unui bloc de la 8X8 la 16X16 sau mai mare aceste linii separate în consecinţă obţine mai mult.

Dar totuşi îl caut pentru soluţie sale.În cazul în care cineva a venit peste aceeaşi problemă şi a rezolvat-o apoi vă rog să-mi spuneţi despre asta.Eu sunt aici ataşarea rezultate pentru confortul dumneavoastra.

mulţumiri şi ceea ce priveşte
Nitin

Salut,
Acest lucru ar putea fi din cauza Endianness od sistem.Sper să utilizaţi mediul de PC (Intel şi anume sistem bazat ... care este Little endian), în acest caz, probele de octeţi lor au schimbat încercaţi reversinfg ordinea de octeţi înainte de transfoemation şi înainte de a scrie la dosar.Acest lucru ar putea fi cazul în măsura în care pot vedea.

~ Kalyan.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back