Directional Antenna la 2.4GHz

T

techie

Guest
Cum pot face o antenă direcţională pentru 2.4GHz.Cererea este de a extinde gama de 802.11 ehternet o punte de legătură.Podul a monopole de antenă şi care are o gamă de 300m.Îmi doresc să crească acest interval într-o singură direcţie la aproximativ 1 km.

Este posibil, la toate

Veti avea nevoie de aproximativ 20 de dB de antenă câştiga la fiecare capăt.D-Link companie şi altele vinde mare câştig antene de această valoare.Ele nu ar trebui să aibă orice obstacole între ele cum ar fi pereţi sau de clădiri.

Max Techie,

Puteti sa-vă de antene, nu este greu.O antena de 60 cm,
la fel ca
de cele utilizate pentru TV-SAT vă va da dreptul de a obţine de la 2,4 GHz
frecvenţă.Desigur, există şi alte antene care ar putea fi folosite, de asemenea.

Cu respect

pingy

Am crea o antena de satelit de antenă, cu o antena de satelit VSAT si un pringles ca hrană pentru animale.Am cumpara o antena de satelit de Gregorian (24dB).
Cu această antenă doi am făcut-62dB cu 9 km de semnal ...Cu două antena antena este posibil o conexiune de 35 km ...

Uită-te la această pagină:

http://www.pulsar.ch/pulsar/tonna-f9ft-antennen.htm

http://www.f9ft.com/20745d.html

http://www.f9ft.com/20725d.html

antene de F9FT

6 * F

În regulă generală, pentru a lungul orizontului de teren val de pământ buna cale este de 20 dB mai total sistem de câştig pentru dublarea gama.Pentru linia de vedere acesta este de 6 dB.

Linie de vedere include reflecţii de la obiecte mari cum ar fi construirea pereţilor şi munţi, deşi acestea au o pierdere de reflecţie, care este stabilit în valoare de cale da.

802.11 uints au o mare variaţie de puterea de ieşire.Plug în carduri pentru computere sunt de 10 MW şi unele unităţi de cutie sunt 100 mW în timp ce limita legală, în unele părţi ale lumii este de 1 W.Aveţi posibilitatea să obţineţi un alt 10 dB îmbunătăţire de tăiere de rată de biţi înapoi la cea mai scăzută rată.

Ce zici de o Planar serie de antene de patch-uri?Puteţi ajunge la o Obţineţi de 25-30 DBI ..Ce crezi?Este
dvs. pentru o antenă WLAN cererea nu-i asa?

Cu respect
Lupin

Mulţumesc băieţi.După cum am menţionat, cererea mea este pur şi simplu hobby.Aşa cum este în biroul meu de vedere linia de 1 km de la casa mea, vreau sa o punte de legătură LAN cu PC-ul meu de acasă, fără cheltuieli prea mult de bani.Rata de date nu este o problemă.

Pingy & overflow,
poti sa vărsat câteva lumina cu privire la modul de a face 60cm antena, ce fel de cablu de a folosi de la 802.11 transciever şi modul de a rezilia-o de la antena de satelit.Deşi am făcut studiu electromagnetice în EE, acest lucru nu este domeniul meu.Orice novice design exemple avaialable pe Internet sau, dacă este posibil, puteţi să îmi daţi câteva orientări,

mulţumesc

Max Techie,

Un link pe o distanta de 1 kilometru ar trebui să fie bucată de tort.Puteţi găsi
informaţii de pe web-ul de la oameni care au facut antene pentru
Banda de 2,4 GHz.Iată câteva exemple:

h ** p: / / www.qsl.net/ki7cx/wgfeed.htm
h ** p: / / www.qsl.net/kc2hax/ant/feedhorn.htm
h ** p: / / www.xyz.net/ ~ joe/OSCAR3.html
h ** p: / / lea.hamradio.si / ~ s51kq/ANTENNA.HTM
h ** p: / / www.ultimatecharger.com / Dish_Feed.html
h ** p: / / www.qsl.net/wk8l/

Pentru a cablului Vă recomandăm să folosiţi un bun coaxial.Cablul utilizat pentru
SAT-TV bucate (75 ohm) este ieftin si destul de bun pentru această aplicaţie.

Succes

pingy

Mulţumesc de un milion de Pingy.Aceste uite uşor de antene.Aţi menţionat că realizarea unei game 1 km ar trebui să fie un preţ de tort.Credeţi că acest conectarea antenei parabolice la următoarele dispozitiv

h ** p: / / w * w.linksys.com / produse / produs.asp? grilă = 33 & scid = 36 & prid = 432
Linksys Wireless-ethernet pod WET11.
vor creşte, gama sa de la 300m menţionate la 1 km mai sus.

Evident, am de gând să folosiţi două dintre aceste dispozitive cu două feluri de mâncare parabolice. [/ Url]

Max Techie,

Am avut o privire la dispozitivele să-mi spui şi le arăta asemănător cu Avaya
Sisteme de noi sunt în prezent, folosind, pe o distanta de 800 m.Sunt convins
puteţi foarte uşor să ajungă la mai bine de km, cu doua astfel de dispozitive
conectat la 60 cm parabolice bucate.

Cu respect

pingy

Pingy, le-aţi menţionat Avaya sisteme.Este de asemenea, că pentru reţelele fără fir.Pentru că dacă le-aţi făcut deja construirea podului LAN, probabil, puteţi, de asemenea, un ghid mai bun 802.11 brdge.Trebuie să aruncaţi o privire la

h ** p: / / w * w.dlink.com/products/wireless/dwl810 /

E un aparat mai bine decât WET11-am menţionat înainte de

mulţumesc,
techie

Max Techie,

Da ai dreptate, acest tip de aparat este de două ori la fel de rapid ca pe link-ul Avaya
le utilizaţi în mod curent.Nu am stiut despre acest 22 Mbits / s gama de
produse.Vă mulţumesc pentru informaţiile.

Cu respect

pingy

Da Pingy, acest aparat este la 22Mbps.Dar credeţi că acest lucru este mai bun decat Linksys wet11 în măsura în care este intervalul în cauză.Se spune 400m împotriva 300m de Linksys.Sincer viteza nu este importantă.Pot să mă descurc chiar dacă gama 5mbps este OK.

Cât despre Avaya soluţie pe care o utilizaţi.Poti sa shed unele lumină în acest sens.Ce model ai folosit şi cât de mult te-ai gama sporirea atinge.Antena de tip
etc Orice alte probleme practice aici.

mulţumesc

techie

Un alt produs de la D-Link este DWL-900AP .Acesta fiind un alt produs 22Mbps arată mult mai bine decât în DWL-810 .Ce părere ai de asta.

dacă i utilizarea antenei de antena receptoare digitale ..pentru a trimite un semnal ..ceea ce va i modul de utilizare, pentru a trimite un semnal ..LNB va fi compatibil pentru 802.11g
mulţumesc

techie wrote:

Cum pot face o antenă direcţională pentru 2.4GHz.
Cererea este de a extinde gama de 802.11 ehternet o punte de legătură.
Podul a monopole de antenă şi care are o gamă de 300m.
Îmi doresc să crească acest interval într-o singură direcţie la aproximativ 1 km.Este posibil, la toate

încercaţi canantenna:

http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html

Salut prieteni,
Cum pot verifica câştigat de o antenă?Eu nu am un laptop.pot utiliza LAN carte de punct de acces fără fir în aceeaşi măsură şi PC (Comparare) de câştig din casa mea a făcut antenă cu netstumbler?(N-am mai folosit netstumbler înainte).Există vreo altă cale de a verifica şi de a câştiga VSWR?(Nu am nici un excepţia echipamente digitale multi tester)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back