DipTrace Professional PCB Instrumentul noua versiune

F

fdemir

Guest
Max Toate
DipTrace Professional Unealtă udated PCB.Acum 1.23

Ce nou?

Custom thermals pentru tampoane.
Sortare în Componenta şi Pattern editori.
"Zoom extinde" instrument în schematică şi PCB.
Separate de scară şi de poziţie pentru schematică pagini.
Verificarea net de conectivitate în PCB Layout.
"Salvaţi în fişier" buton schematică în comparaţie caseta de dialog.
"Lipire sub-meniul" prin click dreapta în zona de design.
Text vectorization pentru Gerber a fost îmbunătăţit.
Nelimitat de zoom în Gerber şi N / C detaliaþi previzualizare.
Separate de selecţie din fiecare fir de net sau de autobuz în schematică.
Mutarea VIAS şi "adaugă nodul" caracteristici s-au îmbunătăţit.
Redenumirea şi ştergerea plase în Connection Manager.
Meniul de tip pop-up atunci când au încercat să fuzioneze plase în PCB.
Revenind la origine implicit poziţia caracteristică.
Editarea sârmă noduri în schematică a fost îmbunătăţit.
Imprimarea negativ în PCB Layout.
"R" sau "Space" pentru a roti o parte de text în timp ce se deplasează (F10).
"Se aplică la" opţiuni pentru tampon caseta de dialog Proprietăţi.
Selecţie de suprapunerea obiectelor de repetate clicuri.

Import P-CAD PDIF în schematică şi PCB.Import Eagle Script si P-CAD ASCII biblioteca formate.Coming Soon:
Orcad netlist sprijin
Integra cu Electra aotorouter
Integrarea cu B2Spice pentru simulare.

Dacă nu aţi încerca DipTrace încă, trebuie să o faci.Veţi fi surprins!
Este uşor de a învăţa interfaţă cu utilizatorul ...
www.diptrace.com

Dragi fdemir;Am nevoie de 12 de Reverse strat PCB apoi modificaţi-l, am este Gerber fişiere.
dar am nevoie pentru a face mai rapid.able to merge between two PCB file to able me and my friend to work in parallel " eatch one drow 6 layers" then merge the tow files or work in the same file through network.
thanks

Este DipTrace Professional PCB Instrumentul de

posibilitatea de a combina între două PCB fişier putea să-mi şi prietenul meu de a lucra în paralel "eatch o drow 6 straturi", atunci merge la maşină de fisiere sau la locul de munca în acelaşi fişier prin reţea.
Multumesc

Antonios wrote:

Dragi fdemir;
Am nevoie de 12 de Reverse strat PCB apoi modificaţi-l, am este Gerber fişiere.dar am nevoie pentru a face mai rapid.able to merge between two PCB file to able me and my friend to work in parallel " eatch one drow 6 layers" then merge the tow files or work in the same file through network.
thanks
Este DipTrace Professional PCB Instrumentul de

posibilitatea de a combina între două PCB fişier putea să-mi şi prietenul meu de a lucra în paralel "eatch o drow 6 straturi", atunci merge la maşină de fisiere sau la locul de munca în acelaşi fişier prin reţea.
Multumesc

Doar sa uitat la ea.Software-ul arata destul de bine, dar, acolo este o problemă majoră comerciale aici.Aceştia nu au o adresă de oriunde de pe site-ul lor, au în mod evident, nu sunt vorbitori nativi de engleză (verifica tutorialul) şi de ce vor sa atât de greu să pretinzi că acestea sunt în SUA.Se pare un pic dubios pentru mine.

Nu am nimic împotrivă să cumpere marfa de la un mic start-up din Rusia, dar cel puţin să ne anunţaţi cine avem de-a face cu.

Ca un colecţionar, este, probabil, nu contează, ci ca o activitate comercială, îndrăzneşti să ia riscul de a investin o mulţime de timp şi bani construirea o imensă bibliotecă de proiectare şi de produs şi fişiere folosind un produs pe care "nu are un proprietar "?Cum pot avea încredere nici în acest furnizor?

De asemenea, ceea ce
este mai rau ..M-am dus la yahoo lor ajuta-portal şi clienţii au fost de raportare a bug-ul de la Bug, şi-tech suport tip acolo nu ştiu ce a fost un semn de încredere.Se pare că ei nu au nici o experienţă cu proiectarea PCB-uri, pentru lumea reala.

La prima vedere, acest software-ul arată bine, dar de partea comerciale de lucruri sunt foarte suspect.

Dacă utilizaţi acest software în scopuri comerciale, beware!

Ele sunt o companie ucraineană.Numele de Director de Marketing şi adresa sunt prezentate pe pagina următoare: http://news.thomasnet.com/fullstory/489210.Se pare că acestea au, de asemenea, un fel de distribuţie, înfiinţat în Marea Britanie sub numele de Novarm Software.

Compania se află în Ucraina, Dnepropetrovsk.Dimensiunea este de 8 persoane din Ucraina (2 co-proprietari şi 6 angajaţi) şi un angajat part-time în Statele Unite ale Americii, dar nu sunt nici un reprezentant în Marea Britanie - că este o greşeală de articol de web-site-ului.A fost demarat în 2002 de 2 studenţi şi încorporate în întârziere 2005 (primul angajat de angajaţi la începutul lui 2006).

Micul rusă, ucraineană companii nu publică reală de pe adrese de web-site-uri, deoarece aceasta reduce de vânzări (de la experienţa noastră prea).Felul în care mulţi ruşi utilizare nu este adresă de publicare, la toate (dacă nu vedeţi pe adresa de software, servicii de web-site-ul - 90%, acest lucru este bazat Rusă companiei) sau de cumpărare de birou virtual în SUA.
Noi am publicat adresa de pe site-ul companiei, deşi: http://www.novarm.com - pentru cei care au cu adevărat caută-l.

ps Ştiu cel puţin un alt popular EDA software-ul care a fost scris în Ucraina, dar reprezentat de
SUA companiei.Unele populare branduri ca Mentor,
etc dezvoltare au birouri în Rusia prea.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back