Diode cu baterie

I

ibrahim03

Guest
Am o baterie de 3.7 volţi de la un mobil vechi.Sunt interfaţa un card MMC cu microcontroler AVR şi MMC card poate avea un maximum de 3,3 volţi, asa ca am nevoie de a conduce circuitul mei de la 3.3V.
Pot folosi o diodă scop general în serie cu bateria pentru a aduce nivelul de tensiune la aproximativ 3.0 - 3.2 volţi?

Aveţi posibilitatea să utilizaţi o diodă, singura problemă aveţi nevoie pentru a fi atent cu privire la faptul că este de tensiune din faţă a dioda variază în funcţie de curent şi de temperatură şi de la diode de la diode.Deşi variaţie nu este mult mai asiguraţi-vă doar că, indiferent de tensiune minimă dioda este, să nu producă, la tensiunea de ieşire pentru a merge mai sus MMC absolută maximă Rating, în orice caz, pentru o fiabilitate mai bine ar trebui să fie în termen de Tensiune maximă permisă pentru MMC card.

Pe deasupra, puteţi lua în considerare ≈ 10Ω rezistor în serie cu dioda şi 3.3V diodă Zener, în paralel cu MMC card ..
În cazul în care tensiunea este mai mică de 3.3V, această diodă Zener va face nimic, dar în cazul în care tensiunea este mai presus de 3.3V, acesta va proteja MMC card de prindere tensiuni de intrare pentru a ≈ 3.3V ..

Cu respect,
IanP

Dacă utilizaţi bateria LiIon tensiune nu exact 3.7V.
Este vorba de 4.2V pentru acumulator complet încărcat şi despre 2.5V pentru acumulator complet descărcată.

Sau du-te cu un regulator de 3.3V.Mi-ar fi ezitat să utilizeze o diodă singur.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back