digitaţie în Circuit Design ...

B

bharatsmile2007

Guest
Toate Max,

Care sunt avantajele şi dezavantajele digitaţie un tranzistor în circuitul de design?

Am tranzistori M1 şi M2, cu latimi / lungimi ca W1/L1 şi W2/L2 respectively.If acolo sunt legate în serie, împreună aşa cum se arată în figure.what ar fi, în valoare de latimi / lungimi (W3/L3) din M3 tranzistor care este echivalent cu M1 şi M2?

Mulţumesc
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

salut,
echivalentul W3/L3 lăţime = 1 / ((L1/W1) (L2/W2))
cu respect,
Henry

în cazul în care tranzistori sunt legate în serie, echivalentul canal de rezistenţă este crescut, deci aş spune că durata de M3 va fi L3 = L1 L2 şi lăţimea ar rămâne în aceleaşi

hi bharat,
puteţi să partajaţi atât drains.Acest lucru va reduce scurgere la subs capaciatce ca compara cu M1 şi M2 ..în plus, eu cred că va fi eficientă lungime L1 L2 cu aceeaşi lăţime ......

Sunt de acord cu calculele, de tranzistori în serie, va adăuga până la lungimi cu latime rămas aceeaşi şi pentru tranzistori în paralel va adăuga până la latimi cu lungimi rămas acelaşi

Eu nu recomand acest tip de echivalenţă.De fapt, de obicei, aceasta va conduce la o diferenţă uriaşă.Vă rugăm să luaţi în considerare de eficient şi eficace lengh lăţime.E mai bine să fugi de simulare pentru a obţine axact valoare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back