dificultatea de a determina exact Vref şi Vref -

K

kickbeer

Guest
Cum de a stabili valoarea de tensiuni de alimentare, Vref şi pentru Vref-mi rezistiva pentru scara mea ADC de fapt?

Multumesc în avansată

Ai încredere în mintea cititorilor pentru a afla ce tip (de zeci şi sute) de ADCs esti referindu-se la?
Încântat posta un bloc schematică, cel puţin, dacă aveţi nevoie de ajutor.

Imi pare rau ..
Sunt folosind rezistor scară pentru a genera tensiuni de referinţă pentru meu pliante amplificator.ADC că voi de a pune în aplicare este pliante şi interpolare ADC.Ma gandesc la aloca Vref ca 1.6 V şi Vref-0.2 ca pentru a acoperi gama de semnal de intrare 1.4 Vpp.Vezi atasat
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

thx ..cu adevărat pentru a ajuta .. mea este admisibil gamă 1.4 Vpp.Ar trebui să aleg pentru Vref-0 şi 1.4 pentru Vref ?Sunt foarte confuz cu privire la aceasta cauza Vref-ar putea fi negativ .. thx

Max kickbeer,
fara mentionarea de - cel puţin - Circuitul de intrare al ADC, în cazul în care vă rezistor este conectat la scară, nu poţi fi ajutat.Este un LT ADC / circuit?Cel puţin o trimitere la ADC-ar fi necesar!

thx foarte mult pentru răspuns, pentru că .. circuitul este comprimat de mare i-o, mai degrabă decât a lua instantaneu .. este gata pentru a fi simulate în LTspice.de circuit este de pliante pentru circuitul meu de pliante şi interpolating ADC.De intrare a acesteia, este analogic de intrare, Vin de la generat tensiuni de la rezistenţă scară, Vref1 .. Vref11.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back