diffirential amplificator

R

rudie

Guest
salut,

Am fost de lucru pe un amplificator diferenţial pentru DC tensiuni.După unele care simulează cu Pspice am aflat că pentru întreprinderile mici diferenţe de tensiune nu va funcţiona.

În atasat de acest mail, veţi găsi unele poze de simulare a rezultatelor.În fig.1 se va vedea prima simulare.Sursă de tensiune V1 are o tensiune de 4V şi V2 o tensiune de 3V la ieşire de tensiune este 1V, astfel încât acesta este perfect.În figura 2 am narrowd diferenţa la doar 0.1V.Producţia de amperi este acum 0.4V (388mV).Acest lucru nu este bun.După cum puteţi vedea la tensiunea de alimentare de pe opamp este pozitiv 15V PIN şi PIN-ul negativ 0V.Dacă am face acum negative aprovizionare PIN-1V (fig.3), funcţionează bine,
din nou, cu aceeaşi diferenţă de 0.1V între V1 şi V2.Cum este posibil?acest rezultat este de a compensa tensiune?.Am doar o sursă de alimentare de
15 V Stie cineva un simplu ciruict cu tranzistori sau someting să-1V de
15 V?

Am speranţa că cineva poate să-mi ajute

greets Rudie
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Salut,

Puteţi fie să folosiţi un amplificator cu feroviar de-la-feroviar pe capacitatea de producţie sau au o sufficiant negativ aprovizionare.1V nu este de ajuns pentru LM741 prin caietul de sarcini.

Cu respect,
Frank

Vă mulţumim pentru reacţie.

Dar de ce nu este suficient de-1V.Nu am nevoie de intervalul între-15V si 15V.Cel mai mic de ieşire i va lua 0V este aşa de ce nu pricep de ce am nevoie de un rezultat negativ de tensiune de alimentare.Sunt de asemenea, intrebi de ce mi-e de iesire 0.4V pentru mici diferenţe?În datasheet de Ua741 de tensiune de offset este 7mV aşa că nu obţine acest 0.4V.

greets Rudie

.

Relevante caiet de sarcini este de ieşire de tensiune leagăn.difference to supply with no output load, 1V is typical.

Garantat valoare 3V
diferenţa este de a furniza, fără ieşire sarcină, 1V este tipic.Cu toate acestea, exploatarea pentru unsymmetrical furnizare nu este specificat excactly.Poate fi 1 V este sufficiant în cele mai multe cazuri.

Eu încă nu obtine ceea ce este de 0.4V.Tensiunea de iesire este leagăn de vârf de tensiune maximă de ieşire care poate produce înainte de a începe clipping.În datasheet M-am uitat la Ua741 are o tensiune de ieşire de 12V leagăn.Dar cum poate fi mai această problemă?

rudie

Maximă de producţie negativ este -12 V -15 V pentru furnizarea

Ce vrei să spui.În datasheet de Ua741 de tensiune este 12V.Dar nu pot vedea ce acest lucru are de a face cu problema mea, vă rugăm să explice ...

greets rudie

Ca FvM spus,
Citat:

Maximă de producţie negativ este -12 V -15 V pentru furnizarea

Îmi pare rău, dar încă nu am luat-o.

În cererea mea Nu folosesc tensiunile negative, aşa că am nevoie de dont negativ de tensiune de alimentare (corectaţi-mă dacă mă înşel).Când i înguste de tensiune diferenţa dintre PIN de opamp nu mai mică de 0.4V.Dar dacă am negativ de alimentare pentru a-1V ea poate merge mai mici.Dar de ce nu am nevoie de acest lucru negativ de tensiune de alimentare cazul în care nu pot folosi un rezultat negativ de tensiune la intrare.Cum stabilesc modalitatea de "mici" o opamp poate merge nu pot să-l găsiţi anywere pe datasheet.

Vă rugăm să explicaţi

Greets ruud

Din câte ştiu, IC uA741 are nevoie de o diferenţă de tensiunea de alimentare pentru funcţionarea corectă.
S-ar putea lucra pentru anumite intervale de intrare fără diferenţă de aprovizionare.Încercaţi-l.

Verificaţi 4 pagini din acest pdf.

http://www.ortodoxism.ro/datasheets/texasinstruments/ua741.pdf

Pe pagina 4 va vedea doar absolută maximă de rating care nu pot vedea nici un minim?

Dar Eugen_E spus someting despre cât de "mici" o opamp poate merge.Cum pot stabili faptul că de tensiune?Poate cineva explica asta?

greets rudieAdăugat după 2 ore 22 minute:uitati ce am spus în postul meu anterior.După unele simulând am aflat ce vrei să spui.Si cred ca am suficiente informaţii pentru a rezolva problema.

Vă mulţumim pentru că ai timp şi consiliere

Greets rudie

am o idee ..
do u au încercat MULTISIM?

în multisim-o avea un vrajitor pentru proiectarea dif op amperi ...

este foarte uşor ...
încerca primul ...

Tensiunea de iesire nu poate merge la o tensiune mai mică, atunci VCE sâmbătă valoare, care, pentru un tranzistor este v. 0.4 dacă-ţi-am feroviar este la 0 v minim va fi de ieşire de tensiune 0.4 V.dacă aveţi o tensiune mai mici, atunci spune-1V
dvs. feroviar de tensiune va merge la -0.6 V.
Cred că shoul folosi un opamp care a feroviar de transport feroviar de ieşire pentru a caietului de sarcini.Nu folosiţi o opamp normală.
amaneta

care CMOS op amper ic avilable în piaţă şi caietele de sarcini ale acestora sunt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back