diferenţele de măsurare de fază între curent şi tensiune

G

glenjoy

Guest
Salut,

Caut indicii cu privire la modul de măsurare a diferenţei de fază dintre tensiune şi curent într-o linie, desigur am talkign despre AC aici şi la nivel de tensiune este de 220V.

Sunt de planificare pentru a utiliza un microcontroler, deci este enought pentru aplicarea sau trebuie să folosesc un microcontrolere High End, tipurile 16 bit sau doar un simplu 8 bit de micro, sper că nu vor recurge la utilizarea unui DSP.

Mulţumesc.

Glenjoy

Salut,

Am Worte acest cuvinte în Google, si am o multime de link-uri bune:.

măsura în care diferenţa de fază dintre tensiune şi linie de curent.

Încercaţi 3 de la partea de sus, şi a vedea dacă tu a lua answre dumneavoastră.
Succes.

Salut,
Gidimiz, sunteţi talkign despre măsurare teoretice, ceea ce vreau este o măsurare reală, precum şi intensificarea în jos nivelurile de tensiune so I a putea folosi IC pentru a măsura valorii sale şi, de asemenea, de măsurare curente.

Cred că trebuie să vă Google prima înainte de a răspunde la întrebarea mea dacă răspunsul dumneavoastră se potriveste la întrebarea mea.

Sper că veţi găsi aceste link-uri sunt utile
http://www.analog.com/en/cList/0, 2880.117% 255F% 255F43, 00.html # 139
http://www.analog.com/en/cList/0, 2880.117% 255F% 255F43, 00.html
http://www-s.ti.com/sc/psheets/slaa203a/slaa203a.pdf
http://www-s.ti.com/sc/psheets/slaa122/slaa122.pdf
http://www-s.ti.com/sc/psheets/slaa075/slaa075.pdf
TL

Salut,
Sunt un Engg electrică de la india.I credeţi că sunteţi de măsurare powerfactor.
pentru că trebuie să u primul pas în jos 230V şi se conectează la un opto-path rezistor coupler.Add spunsul este actual şi se adaugă opto paralel de cuplare pentru a it.u ar trebui să asigure I * R trebuie să poată fi condus de conducere de cature opto.then utilizează sau caracteristică contra unei micro-găsi interval de timp între zero de trecere de 2 valuri. Acest număr dă dif fază în termeni de time.U poate converti acest orice formă
Cu respect
Ajith.S

Mult timp în urmă, am avea un design controler de factor de putere pentru design industrial area.I cu 89C51.

Aji a scris:

Salut,

Sunt un Engg electrică de la india.I credeţi că sunteţi de măsurare powerfactor.

pentru că trebuie să u primul pas în jos 230V şi se conectează la un opto-path rezistor coupler.Add spunsul este actual şi se adaugă opto paralel de cuplare pentru a it.u ar trebui să asigure I * R trebuie să poată fi condus de conducere de cature opto.then utilizează sau caracteristică contra unei micro-găsi interval de timp între zero de trecere de 2 valuri. Acest număr dă dif fază în termeni de time.U poate converti acest orice formă

Cu respect

Ajith.S

aveţi nevoie pentru a utiliza pas în jos / de măsură tensiune / curent CS5640A IC

Bună, eu vorbeam într-un sense.U general, trebuie să utilizeze CT pentru canbe that.PIC făcute de zero
detector de trecere prin conectarea 230ac printr-o linie de rezistenta valoare ridicată la o linie PIN. diode Pic hasprotection în pins.Current poate tratate, de asemenea, cum ar fi faptul că, dacă nu este necesar de izolare
am dat seama pratically acesta printr-un pic, iar unele rezistenţe.
Ajith

Bună, CT standuri pentru transformator de curent, am dreptate?Eu nu sunt de planificare să taie linia principală în măsurarea curentului, contorul am plannign pentru a construi este doar un plug-in-priză, înseamnă că vom conecta-o, apoi voi lua de lectură.

Deci, eu sunt factori de producţie acceptarea faptului că mă poate ajuta mai mult în îmbunătăţirea şi consolidarea designul meu planificate.

Este posibil să se măsoare actuală a mainlines doar prin utilizarea senzorii Hall efectul de a Allegro micro?BTW, ar putea fi că atunci când am măsură, în loc de măsurare a liniei principale actual, este actuală a sistemului meu că eu sunt de măsurare?Deci, aceasta va fi o eroare.

Mulţumesc.

Max Glenjoy,

Cred ca ideea ta nu este realizabilă soluţie (de exemplu, nu se poate măsura PF a circuitului de ansamblu a unei case cu doar conectaţi un dispozitiv la un efect de Senor end.Hall nu va ba la this.Refer nici una dintre cărţile de text sau web.There sunt optice senzor (Faraday Efect), dar nu puteţi utiliza, de asemenea, că, în acest project.You pot măsura numai freqency şi tensiune de acest method.You au conecta în seris cu ckt pentru a măsura KW, KWh şi PF
Cu respect
Ajith

Aji a scris:

Max Glenjoy,Cred ca ideea ta nu este realizabilă soluţie (de exemplu, nu se poate măsura PF a circuitului de ansamblu a unei case cu doar conectaţi un dispozitiv la un efect de Senor end.Hall nu va ba la this.Refer nici una dintre cărţile de text sau web.There sunt optice senzor (Faraday Efect), dar nu puteţi utiliza, de asemenea, că, în acest project.You pot măsura numai freqency şi tensiune de acest method.You au conecta în seris cu ckt pentru a măsura KW, KWh şi PF

Cu respect

Ajith

glenjoy a scris:Aji a scris:

Max Glenjoy,Cred ca ideea ta nu este realizabilă soluţie (de exemplu, nu se poate măsura PF a circuitului de ansamblu a unei case cu doar conectaţi un dispozitiv la un efect de Senor end.Hall nu va ba la this.Refer nici una dintre cărţile de text sau web.There sunt optice senzor (Faraday Efect), dar nu puteţi utiliza, de asemenea, că, în acest project.You pot măsura numai freqency şi tensiune de acest method.You au conecta în seris cu ckt pentru a măsura KW, KWh şi PF

Cu respect

Ajith

Kumar a scris:glenjoy a scris:Aji a scris:

Cu respect

Ajith

glenjoy a scris:Kumar a scris:glenjoy a scris:Aji a scris:

Cu respect

Ajith

Ok, în cazul în care va fi cazul, dacă stabilire sau a casei, zero, de sarcină şi puterea factorului de aparat de corecţie este încă conectat, prin urmare, casa ta va avea o sarcină capacitivă şi efectul acelaşi proiect de lege va fi la fel.

Dispozitive Cheap presupunem că nu este de sarcină şi este rămase în urmă.
Aji

Nu se poate măsura diferenţa unghiul dintre curent şi tensiune, pur şi simplu prin conectarea dispozitivului la o priză.Este diferit pentru fiecare dispozitiv.Dacă vă conectaţi un rezistor în întreaga priza atunci unghiul b / w tensiune şi curent este zero.Sarcina dvs. de ţara de origine are o impedanţă variabilă.În acest caz, unghiul este variabilă.Dacă doriţi să măsură care unghi, trebuie să permită tuturor de curent sa curga prin contorul dumneavoastră.Cu respect.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back