diferenţa dintre transmisie de voce şi date

A

Ajish Babu S

Guest
Care este diferenţa dintre transmisie de voce si de date?

în ceea ce priveşte
Ajish Babu S

Eu cred că eşti vorbesc despre comutare de pachete şi cu circuite comutate tehnici şi de ce folosim pcket comutate cu date şi cu circuite comutate în datele.

de fapt, la operatorul de telecomunicaţii este în căutarea de două lucruri de cost QoS prima şi a doua, şi vrea să aibă min.cost cu QoS maxim, dar el a unfortunatily cant asa ca a compromis.

Avem Circuit Switched care furnizează termen minim şi astfel cele mai bune servicii de voce, dar în acelaşi timp, va fi un erai foarte mare de resurse dacă este utilizat cu date, deoarece un utilizator va congestiona un site întreg.

şi ne-am comutare de pachete, care va reduce efectul congestia Datorită datelor şi pentru a permite cu uşurinţă de sprijin transmitere de date, dar în acelaşi timp, aceasta va introduce o întârziere uriaşă care va face QoS pentru serviciile de voce aşa de rău.

acest lucru în GSM pe care le folosim cu comutare de pachete de date şi Circuit Switched pentru voce.

dar în UMTS ne introduce tehnica de ATM-uri care are avantaje atât de pachete şi Circuit Switched tehnica.

Sper că acest lucru este ceea ce căutaţi

În plus, sistemul de filosofia desgin este diferit.Serviciul de voce este ususally scăzută rată de date şi funcţionează într-moderată (sau chiar mai scăzut) SNR, în timp ce serviciul de date (în căutarea a eficienţei spectrului radio ridicat) funcţionează cu privire la regimul SNR mai mari.

De asemenea, serviciul de date este de natura spargere şi este mai tolerant cu întârziere.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back