Diferenţa între pulsul powermeter şi în sensul acelor de ceasornic powermeter

S

STD

Guest
Vreau să proiecteze un powermeter pentru măsurare puls semnal.
Dar nu am nici o trimitere la aceasta.
Vă rog să-mi diagrama din powermeter sau recomanda nişte hârtii pentru mine.

Şi vă rog explica diferenţa între pulsul powermeter şi constantwave powermeter.

Dacă constantă val semnal este măsurată prin puls powermeter, ce a rezultat merge?
Dacă pulsul semnal este măsurată prin constantwave powermeter, ce a rezultat merge?

Poti sa-mi dai schema de powermeter?

Mulţumesc.

În sensul acelor de ceasornic măsurările sunt medii pe termen lung.Pentru semnalele de amplitudine constantă de vârf şi de mediu sunt la fel.Puls măsurători da puterea în timpul puls.Acest lucru poate fi de vârf în timpul puls sau medie în timpul puls.Dacă pui un puls de semnal la o medie de lectură metru veţi obţine o foarte mici, de aproximativ lectură datoria, înmulţită cu factorul de putere în timpul puls.

Pentru a efectua un puls de metri, ai nevoie de un instrument de reacţie rapidă cu un vârf deţin sau o prelevare de probe şi calcularea circuite.

Esti sigur????
Pentru knoledge mea, de 2 principala dificultate, sunt:
1) de precizie
2) purtat de vânt
Gândiţi-vă că cele mai renumite ca fabrica de Agilent, Rhode & Schwarz, Gigatronic etc da nu mai mult de 3% precizie.
Am vazut de schematică a unui hp438A şi cele mai critice circuite şi mecanica sunt necesare pentru a obţine cât 1 / f şi termoelectrice tensiune nivel cât mai scăzut posibil.

Dar pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră, un vârf de metri mai citit de asemenea în sensul acelor de ceasornic.
Practic este o dioda detector cu o calibra răspuns lege.
În timpul de răspuns depinde de "integrare timp costant" (R * C), care urmează a detectorului.
Ca R * C creştere, de metru au tendinţa de a fi o în sensul acelor de ceasornic.Ca R * C reduce metru tind să fie zgomotoase.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back