Dicussing despre suprafaţa actuală

B

BKD

Guest
Tipul bunã
Acest subiect conexe în disccussing de suprafaţă actuală în proiectarea de antenă.
Când disgn unele antenă, pe de experienţă este behaviuos cum să înţelegerea actuală suprafaţa de a face ajustare în desgin dumneavoastră.

Puteţi de bază pe unele ecuaţie pe unele carte pentru a alege dimensiunea (o creştere de lungimea şi frecvenţa în jos, etc .., dar problema este că nu puteţi calcula place modul cărţile calcula. Este atât de complexă şi de a lua timp, şi, dacă doriţi să modificaţi unele parametru, trebuie să vă recalcula din nou. că este o povară
Acesta nu a furnizat ai modalitate rapidă de a proiecta antenă.Simula Programul poate face-o pentru tine.Şi problema este că ecuaţia este doar scris pentru antena cunoscute, antena de simplu.Antena mai complexe, antena noi nu ne putem folosi acest mod.

Un tip exprerience-mi spui că ne putem baza pe curerrent suprafaţă să se adapteze, de exemplu atunci când veţi vedea în acea parte a antenei că actualele suprafaţa este inaltimea, ai schimba ceva în această parte şi apoi charactoristcs alte Antena ta se va schimba prea mult, în cazul în care suprafaţa actuală în această parte este foarte mică, atunci când vă schimba această parte charactoristcs alte Antena ta se va schimba un pic.Faptul că unul dintre exemplu, în proiectarea de antenă de experienţă.

Un alt exemplu este direcţia fluxului de suprafaţă curente.Când doriţi să proiectare două sau trei antenă bandă, trebuie să ştiţi cum fluxul de suprafaţă actuală din antena.Frecvenţă în această frecvenţă suprafaţa actuală va curge prin această parte, dar şi alte fluxul surrface curent willl în altă parte, astfel încât să poate schimba în fiecare parte behaviuos cho schimbare de antenă în fiecare frecvenţă în mod independent.Deci, de ce fluxul de suprafaţă actuală în această parte, în această frecvenţă, şi de ce de altă parte, în frecvenţă alte???

Dar un pic de scriere sau doar un document de câteva, carte despre această problemă.Se pare foarte greu de înţeles rapid citind cărţi şi hârtie numai.Aşa că am cere unele ajută la baieti experienţă.

Tha de ce am posta acest subiect aici pentru a discuta cu un om care şi-au experirence în proiectarea de antenă utilizând programul de simulare.De asemenea, va ajuta la incepator la rapid fie familiarizaţi cu proiectarea antenă.
Vă mulţumim pentru redeading acest subiect

sale legate de forţa electromagnetică care induce un curent de pe suprafaţa şi căldură cauza şi pierderi, în antene

Do you know orice tip de hârtie bune si rezervati in analiza această problemă

Salut
Da, "Advanced electromagnetică" cu: Harington foarte util pentru acest subiect.

Mulţumesc.Eu voi citi.Adăugat după 26 minute:Regret.Am găsit numai numele cartea "Timpul armonice electromagnetice Domenii" de Harington, nu cartea "Advanced electromagnetică".Este cartea pe care ai spus
-

Este aceste legate de piele Depth??
Verificaţi pentru u cartea de mai jos pot găsi îndoială dumneavoastră.

High-Speed de propagare a semnalului: Advanced Black Magic
Prin Howard Johnson, Martin Graham

Editura: Prentice Hall PTR
Pub Data: 24 februarie 2003
ISBN: 0-13-084408-X
Pagini: 800

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back