Diafonie pe QVGA de LC-Display

M

mr_ghz

Guest
Eu folosesc ab / W LC-Display QVGA dimensiuni (320 * 240 pixeli).Pentru a realiza grayscales Eu folosesc o modulare Frame Rate.Framerate este de 75 Hz.Acum, există două probleme (nu numai cu această configuraţie, acestea sunt comune cu acest tip de LCD):
- Am Diafonie de pe ecran.Dacă am un fundal alb şi o cutie întunecată a aproximativ 80 de 80 pixeli în mijlocul ecranului, am linii (umbre), în zona de fundal.
- Modularea Frame Rate dă dungi în imaginea pe care se mişcă.Aceste efecte sunt cele mai vizibile în grayscales.
Eu ştiu de ce apar aceste efecte, dar eu caut posibilităţi pentru a minimiza ei.O idee ce am este de a creşte rata de cadru (dar acest lucru nu se află în caietul de sarcini al producătorului) acest lucru ar putea da mai puţin "dungi".Am auzit ceva despre modularea tensiune de conducere.
Are cineva alte idei, sugestii, ...?

Pa

Nu sunt sigur, ceea ce semnal & Power nevoie în LCD dvs. Panoul de conector de interfaţă.

În cazul în care nu există nevoie de aprovizionare părtinire.Verificaţi raportul părtinire de aprovizionare.De asemenea, verificaţi că aveţi a minimiza impedanţă de aprovizionare pentru toate de intrare părtinire.Numarul de LCD ar trebui să arate metoda.

În mea înţelege, tensiune de conducere modularea, ar trebui să facă de către conducătorul auto LCD.În cazul în care panoul LCD au conducătorului auto built-in, cred ca din greu pentru a schimba formatul modulant tensiune.O puteţi încerca este ridicat de aprovizionare-Volt.

Pa
prd

hai,,a putea u a încerca miez de ferită în fire LCD?

Bună acolo,

probleme (dungi şi Diafonie) nu sunt date prin intermediul interfeţei digitale.acestea sunt efecte în interiorul LCD-de sticlă.Dungi "în modulare framerate sunt produse de frame-rată scăzută.Diafonie este dat de probleme de calitate a liniei de LCD-şi coloana-conducătorilor auto.
Interfaţa meu se bazează pe 4-autobuz biţi înainte de a on-line si columndrivers.Aceleaşi probleme există, de asemenea, cu un eval-bord, pahare diferite (mai mult sau mai puţin intensivă).
Ai vreo idee?

Poate verifica panoul de proiectare.
uita-te la datele de lăţime de linie şi la distanţă de top din metal.
condensator de cuplu va afecta problema Diafonie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back