despre puls transformator de proiectare

V

vinothtnt

Guest
Bună, eu sunt, folosind 12v, 150 la 200mA si 2MHz piezoe ultrasunete electric transducer.i Vrei excita acest transductor, așa că am nevoie de transformator de impulsuri. I dont konw cum să proiecteze pls tat transformer.so spune-mi cum să proiecteze transformer.And special, spuneți-mi, de asemenea, Wat este pulsul transformator și cum funcționează. Este orice legătura pe care o trimite. Iam folosind 16F877A pic de genarating frecvență.

Imi place acest thread seria . Întrebare nu se poate răspunde fără a cunoaște impedanta traductoare respectiv e circuitul echivalent. De asemenea, sursa de alimentare existente ar trebui să fie cunoscute. În plus circuit are de a fost proiectat în conformitate cu cerințele de lățime de bandă cererea, respectiv, timp de soluționare. Raspunsul general este, ca o mulțime de transformatoare literatură cu privire la existența la EDAboard. Prima dificultate este de a afla, care este deosebit de util, cu puls transformatoare . În opinia mea, dacă vrei cu adevărat să proiecteze un transformator de impulsuri (cu miez de ferită reală și înfășurări), apoi Snelling, Ferrites Soft este în continuare cel mai bun literatura de specialitate. Dacă sunteți în "proiectarea", este practic, cu un simulator analogic, apoi cuplat modelul inductor liniar sau non-liniar este tot ce ai nevoie, de exemplu, NLT_PQ_4_24. De asemenea, de referință PSpice are teorie suficientă pentru a înțelege un transformator de impulsuri, de referință multisim componentă este, probabil, prea scurt.

Cum pot obține acest NLT_PQ_4_24. Pe piata i cant capabil de a obține it.Actually wat tip transformator este.

I-am răspuns deja la întrebarea într-un alt fir. E un model de multisim nu, o componentă reală. Abrevierea înseamnă cel mai probabil transformator neliniar. Cred că, PQ ar putea fi legate de PQ ferită serie de bază, dar nu este necesar. Dar nu ai spus cum numele componentă este legată de proiectul dumneavoastra.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back