despre prejudecată constantă gm

J

jecyhale

Guest
Max, toate

Eu am proiectat o prejudecată constantă GM, şi GM = 1 / R
Deci, întrebarea mea este cum de a confirma valoarea lui R este o constantă?

Ştim că R se va schimba cu PVT mai mult de 20%, de obicei.

Mulţumesc.

Părtinire constantă GM nu va pune la GM constantă, dar GM constantă * R şi R, deoarece este foarte varianta proces, nu vei primi un GM constantă în întreaga colţuri proces.Tu ar dori să folosească acest tip de părtinire la cererile de creştere constantă în cazul în care este necesară în cazul în care câştigul = GM * R.

Dacă sunteţi în nevoi reale a Indep GM constante de cercetare, dezvoltare, poate fi necesar să tăiaţi rezistenţe utilizate la constanta-circuit GM, dar acest lucru este foarte scump.

ieropsaltic a scris:

Părtinire constantă GM nu va pune la GM constantă, dar GM constantă * R şi R, deoarece este foarte varianta proces, nu vei primi un GM constantă în întreaga colţuri proces.
Tu ar dori să folosească acest tip de părtinire la cererile de creştere constantă în cazul în care este necesară în cazul în care câştigul = GM * R.Dacă sunteţi în nevoi reale a Indep GM constante de cercetare, dezvoltare, poate fi necesar să tăiaţi rezistenţe utilizate la constanta-circuit GM, dar acest lucru este foarte scump.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back