Despre fluxul de Cell_based Design

Z

zackwang

Guest
Eu am o problemă.

Când m-am folosi fluxul de cell_based de proiectare, am ceva macro.

Când am pre-RTL simulare-cod, I a putea folosi modelul de comportament pentru macro.

Dar vreau să post-SIM pentru SDF de back-adnotări, cum pot trata-o?

Aţi obţine fişierul condiment pentru modelul de celule.Si apoi pune-l, împreună cu netlist celula cu încărcare.

HI,
atunci când fac gatelevel SIM, eu încă folosi codul de macro-comportamentale. Cred că codul de macro-au informaţii în timp, şi pot fi folosite în SIM poarta.
meu macro sunt RAM, ROM, Reglaj.

Backannotation Spice ar putea fi prea lent.Fluxul popular este de a extrage parasitics după perioada de anchetă care fuzionează pentru a obţine un fişier SPEF.Si apoi, prin utilizarea unui calculator de sincronizare avansat întârziere, un fişier SDF pot fi generate pentru postul dvs.-simulare de aspect.

Complement pentru simulare linuxluo lui gatelevel.

hi:
Cred că puteţi modifica unele macro la model de comportament în nelist dumneavoastră.

masters_yam

> Backannotation Spice ar putea fi prea lent.Fluxul popular este de a extrage> parasitics după perioada de anchetă care fuzionează pentru a obţine un fişier SPEF.Si apoi, prin utilizarea unui calculator> calendarul avansate de întârziere, un fişier SDF pot fi generate pentru dvs.> post-simulare de aspect.

> Complement pentru simularea linuxluo lui gatelevel.

Dar cred că acest lucru este foarte ciudat.

Eu scriu cod de comportament pentru macro meu.

Vreau să SDF să backannotation pentru a codului de comportament?

Am doar sau de sincronizare cu arc pentru codul PIN macro lui.

O macrocomandă SRAM nu este altceva decât un comportament cu specifica bloc pentru adnotare calendarul.Dacă puteţi characherize tău mobil macro, pur şi simplu backannotate momentul în propriul dumneavoastră specifica bloc.Cazul colţul au mult mai largă durata de sincronizare (fel de mare ca de două ori).Dont aştepta prea mult de precizie în simularea dumneavoastră.

Bună, zackwang
codul de comportament-am spus este furnizată de turnătorie, nu, design.Şi în ea, inclusiv calendarul detaliat de informaţii.Deci, nu folosiţi backannotation sdf pentru acest cod.

zackwang a scris:

Eu am o problemă.Când am utiliza fluxul de cell_based de proiectare, am ceva macro.Când m-am pre-RTL simulare-cod, I a putea folosi modelul de comportament pentru macro.Dar vreau să post-SIM pentru SDF de back-adnotări, cum pot trata-o?

Max, zackwang:

Trataţi macro dvs. ca o poarta NAND de mare pentru a rula RTL sau simulări poarta nivel.Dacă furnizorul dvs. de IP este destul de bun, aceasta nu ar trebui să aibă nici o problemă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back