despre cuplare armonică a Varactor în VCO

C

calven303

Guest
salut!
cum de a reduce de cuplare armonică a Varactor de control de tensiune voltage.the de control în oscilează meu PLL, deoarece de cuplare 2a armonică a varactor.and vârf-la-valoarea de vârf este legata de capacitance bucla filtru, şi se poate chiar pentru a atinge 20mv.the mai mare capacitance a filtrului buclei, mai mici de vârf-la-value.i vârf ghicit motivul este că impedanţa de la nodul de control pentru a GND este mică în cazul în care capacitance este mare.lucrări de multe vorbesc despre modalitatea de reducere a zgomotului, dar puţine documente se referă la coupling.is armonic există o serie de vârf-la-valoarea de vârf pe care le putem accept.please dă-mi ceva explanations.thanks un lot
toate cele bune

Vrei să spui armonice pe locul 2 la Vtune de Varactor?Pune un capac mare, la Vtune.

Vrei impedanţă la acest nod să fie mici, astfel încât să se atenueze armonice 2a.

Aceasta nu are nimic de-a face cu zgomot de fază.

mulþumiri foarte mult
yes.i înseamnă armonice pe locul 2 la Vtune de varactor.does pune un capac de mare la Vtune înseamnă a pune un capac de enorme între Vtune şi GND? cu toate acestea, în cazul în care capacul este mare, va dura atât de mari în zona de chip.furthermore , unele de hârtie spune că factorul de calitate se va reduce în cazul în care impedanţa de la nodul Vtune este mic, astfel încât zgomotul de fază va fi affected.maybe acesta este foarte mică.

Psmon Bună,

Tu ar trebui să acorde atenţia asupra faptului că adăugarea condensator mare pe Vtune va avea un impact asupra filtru de buclă şi stabilitatea ...
Cu respect.

Mehdi

Întrebare într-adevăr ma deranjeaza aceste days.in opinia mea, de cuplare al Varactor este total diferit de ripple.vco este un sistem autonom, şi produce de cuplare în timp ce construieşte oscillation.maybe de cuplare şi oscilant semnalele împreună determina capacitance mare semnal de Varactor şi frequency.however oscilaţii, Ripple este factorul extern care poate să distrugă oscilaţiilor.Poate de cuplare este i acceptable.but nu poate asiguraţi-vă că cele de mai sus are dreptate, pentru că Réponses tranzitorii în documentele sunt toate perfect.i Sunt un student în anul întâi, în pll.give-mi niste sfaturi te rog.
toate cele bune

Există o LPF 2a ordine pe Vtune.Dimensiunea LPF este mare, oricum, ar trebui să scurt orice ondulaţie pe de control.

Vă mulţumim psmon pentru reply.you dvs. înseamnă doar a face uz de condensatorul de LPF, nu? şi de mai multe sute de condensatori pF în chip este acceptabil? pe care le iau atât de mare areaes.best ceea ce priveştepsmon a scris:

Există o LPF 2a ordine pe Vtune.
Dimensiunea LPF este mare, oricum, ar trebui să scurt orice ondulaţie pe de control.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back