despre CMFB şi să câştige cm-explicaţie nevoie de

L

lhlbluesky

Guest
Am o întrebare simplă: în întregime opamp diferenţial, de ce este nevoie de CMFB? Care este funcţia de CMFB?
In plus, o CMFB utilizate în mod obişnuit este SC-CMFB, vreau sa stiu ce e avantajul şi dezavantajul de a CMFB SC-?unele spune SC-CMFB are liniaritate mare, dar de ce? poate cineva să-mi explice?

o altă întrebare: cum să calculeze obţine cm de un diferenţial opamp pe deplin?
ACM = (Vo1-VO2) / VCM sau ACM = Vo1/Vcm, VCM este modul comun de tensiune, precum şi Vi1 = Vi2 = VCM, că este, tensiunea de ieşire diferenţială / VCM sau tensiunea de ieşire singur / VCM (calcula cu jumătate de mod comun de circuit )? care modalitate este corectă? pls spune-me.thanks.

CMFB este nevoie in OTA deplin diferenţial pentru ca o diferenţă mică, în curenţilor între pmos stiva de sus şi partea de jos NMOS stiva va aduce nod de ieşire la oricare dintre nivelurile de aprovizionare în funcţie de diferenţa curent.este deci o CSMFBP trebuie pentru o etapă pe deplin diferenţial de amplificare.

unele plus pentru arunkumar446 ~ ~de ce SC-CMFB are liniaritate de mare? Este scris în principal din cauza SC-CMFB nu are nici o poli additonal în bucla CM ca o metodă de CMFB care includ circuite complexe (ca de exemplu AMP) nu.În ceea ce priveşte calculul câştiga CM, cred că (Von Vop) / VCM ar trebui să fie potrivit pentru amperi pe deplin diferenţial.

atunci când o pmos şi şi o sursă de curent NMOS sunt conectate în serie apoi ca urmare a diferenţei în capacităţile de conducere actual diferenţa de IP-curente în fluxurile prin Ro eficace, prin urmare, schimbarea nivelului de DC a tensiunii de ieşire.Pista de circuit CMFB variaţie a acestui nivel de curent continuu şi, prin urmare, producţia de circiut CMFB a relaţie liniară cu VO.Tensiunea de ieşire a CMFB este folosit pentru a reglementa tensiunea de poarta de tranzistori cascode astfel de adaptare a curentului furnizate de tranzistori pmos.

Hope this ajutor!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back