delta modulator probleme sigma

T

trashbox

Guest
Buna, am două întrebări despre delta modulator de structura sigma:
1) Cred că bucla cu functii de transfer de buclă închisă unice şi modulator de structura MASH sunt aceleaşi.Cu toate acestea, există numeroase lucrări spun că ordinul de mare (≥ 2) modulator structura MASH este stabilă, deoarece fiecare sub-bucla locală (în general 2a modulator ordine) şi ordinea de mare (≥ 2) modulator singură buclă poate să nu fie stabil.puzzle mea este: de ce TF este acelaşi, stabilitatea este diferit?
2) A se vedea pic ataşat (am scris mai multe explicaţii, nu despre acest pic la îndemână), nu sunt sigur dacă cuvântul Candy este un nume.De ce este 2 bucla structura unică de stabilitate aceste diferite?

Vă rog să-mi dea orice indicii despre întrebările de mai sus?
Mulţumesc mult.
Ne pare rau, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Diferenţa dintre imaginea A şi B este faptul că într-o nu există cale de feedback-ul bewteen cele două integratori.Deoarece fiecare ca un integrator de 90 de grade faza de schimbare total va fi de 180 de grade, iar sistemul este instabil.Pentru o) TF buclă închisă este de 1 / (s ^ 2 1), precum şi pentru b) este 1 / (s ^ 2 e 1).

Principiul Sigma-Delta modulare cascadă se bazează pe utilizarea sigma delta modulator mai multe etape, într-o configuraţie cascadă.Modulatoare în cascadă eroarea de cuantificare a calea Primul este semnalul de intrare pentru a doua cale.Prin utilizarea filtrelor digitale pentru a combina două ieşiri din fiecare cale, mai mare de zgomot de cuantizare pentru modelarea poate fi atins.Deoarece Modulatoare cascadă sunt fabricate din Modulatoare loworder, ele au un avantaj de stabilitate.Convenţional
Pentru Modulatoare două sunt stabile, dar de multe ori nu oferă rezoluţie suficientă.De ordin superior Modulatoare au mult mai bine semnal-zgomot (SNR) de performanţă, dar frecvenţa colţ al loop-filtrele au pentru a trece la o frecvenţă mai mică
pentru o frecvenţă de eşantionare fixe pentru a menţine o buclă stabilă.Modulatoare cascadă combina mai bine de două extreme.Ei au ridicat de zgomot-pentru modelarea caracteristici, în timp ce frecvenţa colţ este plasat într-o poziţie joasă pentru o comandă
modulator.

Sper că vă ajută.
svensl

Răspunsul este că nu este acelaşi TF.
În structura Bomboane (Candy este într-adevăr, un nume a se vedea cartea "supraeşantionare-sigma delta convertoare de date" de la Candy şi Timiş), producţia este alimentat înapoi în modulator nu numai la intrare, dar, de asemenea, după primul integrator.Se adaugă un zero la funcţia de transfer de filtru buclă şi îmbunătăţeşte stabilitatea.

În ceea ce priveşte arhitecturile MASH, un 2-2 MASH sau un 4 singur-bucla locală nu oferă acelaşi ideal de zgomot, dar modelarea filtru bucla funcţia de transfer este din nou diferite si este filtrul de buclă funcţia de transfer pe care problemele privind stabilitatea.

Pentru sigma-delta chestii:
http://www.imse.cnm.es/esd-msd/deliverables.html
şi căutaţi pentru cursurile de date în cadrul proiectului mixmodest.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back