degetul multiplica numărul şi valoarea?

Y

yann_sun

Guest
Salut,
În schemă, este o obligaţie care degetul numărul trebuie să fie potrivite cu "multiplica" valori de tranzistori în schematică?

yann_sun a scris:

Salut,

În schemă, este o obligaţie care degetul numărul trebuie să fie potrivite cu "multiplica" valori de tranzistori în schematică?

yann_sun a scris:

Salut,

Aceasta nu contează în design!!
Cele mai multe degete-ai pus în schemă, nu există un impact asupra parazitare poarta rezistenţă şi capacitances.Deci, consultaţi-vă cu proiectantul plz înainte de a vă schimba numărul de degete / multiplicatori ai face în aspect ..

Există unele parazitare RC diferenţa dintre numărul de înmulţire şi degetul.Însă nu este foarte mult între PEX şi simulare rezulta de obicei in design.Unele PDK calcula suma multi = degetul numărul × multi.
Ultima editare de lijianheng pe 14 august 2007 8:26; edited 1 time in total

pentru ESD tranzistor reguli, cred că numărul degetul nu mai puţin de înmulţire valoare!

De multiplicare valoarea adăugată este de estimare a parasitics, care va apărea în timpul layout.
Nu este necesar să se Mach în valoare de multiplicare în schematică la numărul de degete în schemă (aspect va fi în continuare LVS curat), dar de parazitare estimări ar putea schimba.Dacă sunteţi un aspect inginer,
vorbeste cu proiectantul ABT acesta şi parazitare modificări de design poate tolera.

- cmos_dude

verifica razavis carte Cred că este în funcţie de cifra de zgomot

Bună tuturor,

Cred că, pentru fiecare luni tranzistor, ea poate avea propriile sale deget număr,
de exemplu, de luni cu tranzistor

W = 10, L = 1, în structura, ea poate fi 5 degete cu w = 2.

şi cred că, numărul este degetul pentru layout design, şi multiplica valoarea de schematic.

de asemenea, dacă numărul deget pentru un tranzistor, şi de înmulţire este pentru mulţi tranzistori cu aceeaşi dimensiune.Thanx.

Bună tuturor,
Cred că se multiplica de estimare a parametrului, dar cifra este de reducere a parazitare resistor.Is-o?

Pentru LVS nu contează, dar pentru design-l face.Dacă utilizaţi multiplicatori în schematică apoi pentru simulare completă sursă de scurgere şi zona va fi dat în netlist.Acesta va fi tratată ca doar dacă au fost identice N completă tranzistori.Dacă utilizaţi degetele în schematică, atunci acesta ar trebui să se calculeze redus sursa / drenaj zona de simulare, dar acest lucru ar putea depinde de PDK.Desigur, pentru layout diferenţa este evident în ceea ce priveşte mărimea şi parazitare capacitate.

În ceea ce priveşte schimbarea unui 10um tranzistor cu 2 degete la o 5um tranzistor cu 4 degete, care depinde de cerere.Pentru se potrivesc cel puţin ar trebui să vă asiguraţi-vă că se potrivesc cu tranzistori încă mai au acelaşi deget lăţime, astfel încât să puteţi face centroid comună sau simplu de potrivire sau de ce mai este necesar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back