de Vara de Altium 08

J

Johnson

Guest
Să începem să discutăm despre "Altium de Vara de 08", întrebarea principală în comunitate este designer e ceea ce este nou?Ce zici de probleme vechi?Cu toţii place acest instrument, dar ştim că problemele sale!

- Este lansat oficial?sau doar versiuni beta?
- Mă aştept ca instrument mult mai rapid, cu o mai bună şi de înaltă performanţă router.
Ca un designer de la ce te astepti de la Altium de Vara de 08?
- Este AS08 încă nu pot să se ocupe de mare viteză, cu îngrijorare, de proiectare si?
- Chiar avem nevoie de a avea o combinatin de ECAD şi MCAD?Nu avem nevoie de modele 3D într-PCB?
- Dacă aveţi acces la noua versiune, spune-ne despre experienţa ta

Johnson a scris:

Să începem să discutăm despre "@ ltium de Vara de 08", întrebarea principală în comunitate este designer e ceea ce este nou?
Ce zici de probleme vechi?
Cu toţii place acest instrument, dar ştim că problemele sale!- Este lansat oficial?
sau doar versiuni beta?

- Mă aştept ca instrument mult mai rapid, cu o mai bună şi de înaltă performanţă router.

Ca un designer de la ce te astepti de la @ ltium de Vara de 08?

- Este AS08 încă nu pot să se ocupe de mare viteză, cu îngrijorare, de proiectare si?

- Chiar avem nevoie de a avea o combinatin de ECAD şi MCAD?
Nu avem nevoie de modele 3D într-PCB?

- Ce minime de sistem de care are nevoie?
- Se pare că strategia Altium financiară este orientată pentru a proiecta nivel scăzut PCB.Sprijin pentru mare viteză / desenelor şi modelelor densa are nevoie de o mare schimbare în software-ul.
- Sprijin FPGA nu a fost bun, au folosit dedicat interfaţă.În schimb ne aşteptăm la acelaşi sprijin cu interfata JTAG standard.O alta problema a fost scurgeri de interfata de programare USB, acestea au fost folosind doar vechi / cu viteză redusă, interfaţă paralele.De asemenea, DSP şi instrumente de proiectare de IP nu a fost susţinut de sprijin sau a fost foarte slab.
- Care este opinia dumneavoastră despre linia de instrument încorporat?Tasking, ceea ce este schimbare majoră?
- Susţine altium site-ul pentru Allegro şi sprijin DxDesigner!Nu aveţi orice experienţele cu sistemul de traducator nou?Are Allegro sprijinite în prezent în direcţia de export?

Johnson a scris:

- Ce minime de sistem de care are nevoie?

- Se pare că strategia @ ltium financiară este orientată pentru a proiecta nivel scăzut PCB.
Sprijin pentru mare viteză / desenelor şi modelelor densa are nevoie de o mare schimbare în software-ul.

- Sprijin FPGA nu a fost bun, au folosit dedicat interfaţă.
În schimb ne aşteptăm la acelaşi sprijin cu interfata JTAG standard.
O alta problema a fost scurgeri de interfata de programare USB, acestea au fost folosind doar vechi / cu viteză redusă, interfaţă paralele.
De asemenea, DSP şi instrumente de proiectare de IP nu a fost susţinut de sprijin sau a fost foarte slab.

- Care este opinia dumneavoastră despre linia de instrument încorporat?
Tasking, ceea ce este schimbare majoră?

- @ Susţine ltium site-ul pentru Allegro şi sprijin DxDesigner!
Nu aveţi orice experienţele cu sistemul de traducator nou?
Are Allegro sprijinite în prezent în direcţia de export?

Una dintre problemele majore în proiectarea schematice a fost dificultatea de a off-foi de urmărire conector.Avem nevoie de capacitatea de a atribui ţintă adresa în mod automat pentru fiecare off-foaie conector, la fel ca OrCAD.Chiar şi mai mult capacitatea de a face clic (cu orice combinaţie de taste), pe off-conector foaie şi apoi deschiderea punctului tinta va fi foarte util.

- Un prieten a avut o experienţă pentru a importa un fişier Allegro la Altium, acesta ia mai mult de 1 oră!Care este utilizarea acestui serviciu?

- Este posibil pentru a proteja dosar de design?Avem nevoie, uneori, pentru a face noastre conceput doar în citire.Cum putem face acest lucru pe Altium?

Utilizarea de import Allegro este de a avea acces la modele vechi pe care nimeni altcineva nu poate importa cât mai precis Altium.Nu contează dacă este nevoie de o ora.Atunci când se face de locuri de muncă, aveţi o traducere exactă într-un format care este precisă, uşor de editat, şi pot fi importate de alte produse software EDA ca PADS.

Timpul necesar pentru a face o traducere, sau analiză bord, sau rutarea, este mai puţin importantă decât rezultatele.Sigur, am dori ca toate pentru a avea rezultate instantanee - dar a lua real!

Nici un software EDA poate proteja un fişier de editare.Dacă aveţi o copie a editorului, aveţi posibilitatea să deschideţi fişierul şi lucrez la el, indiferent de ceea ce software pe care îl vorbesc despre.Dacă doriţi ca cineva să poată să se uite la fişierul dvs., nu exista nici o cale de a opri de la editarea acestuia, dacă sunteţi în aceeaşi reţea şi ei au citit doar permisiunea de pe fişierul.Odată ce fişierul este pe sistemul lor, al tău 'afară de luck.

În loc de petrecut o gramada de timp îngrijorătoare despre ceea ce software-ul ar putea face şi nu face, I suggest investind timp în a afla ceea ce poate face.Am petrecut o mulţime de ani, folosind aproape toate software-ul majore de design PCB publicat, iar eu nu am mai găsit un pachet perfect încă.Am învăţat doar cum să obţineţi cele mai bune din ceea ce am fost utilizaţi la momentul.

Aveţi posibilitatea să sape un şanţ cu un băţ ascuţit, o lopată, sau un buldozer.Singura diferenţă este puterea ta personală şi timpul necesar.

Am Totaly de acord cu House_cat nu conteaza despre lenth de timpul petrecut pe care le-a este finală afară de te-ai nevoie de mai mult I folos ALtium şi cred că este una dintre cele mai bune si cele mai bune, în opinia mea, oricum

Am făcut o conversia pentru unele unul de la fişiere Gerber şi acest lucru mi-a luat 16 oră pentru a finaliza, dar rezultatul final a fost perfectă, şi am putut da de doar redesinged bord, dar acest lucru ar putea de mi-a luat mai are ce a fost destul de un design complex.

Eu am facut-o de câteva ori acum pe alte lucruri şi chiar prin joc în jurul eu o pot face mult mai repede acum stii spune mai multe ori o faci mai mult te invata si a deveni mai repede şi mai bine la.

Aveţi posibilitatea de e-mail Altium orice caracteristică cereri pe care le pot avea.Aceasta ar ajuta, probabil, în cazul în care un software concurente are caracteristica vi se solicită în care ar face mult mai probabil pentru ei să pună în aplicare această funcţie.

În ceea ce priveşte traducator a lua o lungă perioadă de timp, trebuie să fi fost un consiliu de mare şi densă şi / sau un calculator lent ca traducerile sunt, în general destul de vioi.Cu toate acestea, în orice caz, eu nu cred că ar trebui sa conteze prea mult, deoarece trebuie doar să traducă o dată oricum.

Am testat-o din nou pe P4-3.2G cu 1G RAM.Se pare că ADS08 are nevoie de mai mult de 1G, 2G este mai bine.

Mă întreb cât de mult de 1 an 1-licenţă utilizator al acestui instrument poate costa.Aveţi vreo sugestie?

Da 2GB sau mai mult este bun.Cred că v-ar fi, probabil, în căutarea de la $ 5-15k, în funcţie de opţiunile pe care le obţine.A lua legatura cu vânzările lor, ei vă va oferi un preţ mai precisă.

Orice experinces de a utiliza acest instrument cu Vista 64bit?Ea avea unele bug-uri!

Johnson a scris:

Orice experinces de a utiliza acest instrument cu Vista 64bit?
Ea avea unele bug-uri!

Johnson a scris:

Să începem să discutăm despre "@ ltium de Vara de 08", întrebarea principală în comunitate este designer e ceea ce este nou?
Ce zici de probleme vechi?
Cu toţii place acest instrument, dar ştim că problemele sale!- Este lansat oficial?
sau doar versiuni beta?

Ca un designer de la ce te astepti de la @ ltium de Vara de 08?

- Chiar avem nevoie de a avea o combinatin de ECAD şi MCAD?
Nu avem nevoie de modele 3D într-PCB?

House_Cat a scris:Johnson a scris:

Orice experinces de a utiliza acest instrument cu Vista 64bit?
Ea avea unele bug-uri!

Johnson a scris:

Vrei să spui că am să chnage meu OS?- ADS08 posibilitatea de a crea un instrument personalizat, care este capabil să se conecteze o treime de bord de partid şi de schimb de date!
Ne putem aştepta ADS08 de a exporta acest program şi a face it un program de sine stătătoare?
Prin că anunţurile vor da embeded si designer industrial un sistem de oppertunity mare, pentru a construi bord thire proprii şi de a dezvolta instrumenting instrument de repede.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back