De unde poate un incepator ca mine in Java începe??

A

akmirror

Guest
salut evryone ... i-au cunoscut faptul că java este important .. dar nu ştiu de unde să încep .... i hav learnes C limbă şi nth altceva .... asa ca am vrea să înveţe acum java ..

Deci, ce trebuie să fac pentru a afla pentru un început ... plz sugerează mine???

Salut,

poate doriţi să vă uitaţi la informaţii oficiale şi tutoriale de la Sun: http://java.sun.com/docs/books/tutorial/

Unele întrebări suplimentare:
De ce vrei sa inveti Java?Ce platformă (CPU, sistemul de operare) sunt utilizaţi?Ce fel de aplicaţii doriţi să codul?Sunteţi deja familiarizaţi cu C , sau numai cu C?

magixD

Java este mare, în scris, mici apps pentru telefonul mobil platforma.
Aceasta este o piaţă în expansiune lucrativ şi ca telefoane mobile muta în cunoştinţă de buzunar web computer tărâm.

Păi vreau să scrie coduri de comunicaţii mobile pentru ca ima electronică şi comunicare student.Desi nu stiu ABT C , multe spune-mi de a învăţa şi de a folosi java ECLIPSE.Deci vrei sa-ti i sugestii

Cu respect ....

Da, ar trebui să înveţe java ..pentru Java sintaxa cunoaştere vă sugerez să o carte "Cum să Program de Dietel şi Dietel" după ce aceasta va trebui să înveţe J2ME.

S-ar putea dori, de asemenea, să uite totul despre Java şi C # pentru a merge direct ...

Microsoft = documentaţia suport cod de bază evoluţia mai bine instrumentele de ultima tehnologie ...

Dragostea M $!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back