de programare I2C

A

Arup

Guest
salut,

Sunt nou la microcontroler bazat applications.right acum i sînt folosire un micro (ST7FLITE09), care nu are un port.i I2C trebuie să comunice cu 24c08.How pot să fac asta ... am nevoie pentru a scrie un cod pentru software-ul emulat interfaţa de micro cu eeprom.i ştiu paşii .. începe adr sclav R / W ACK adr locaţie ACK de date ........ opri
Poate cineva să mă ajute da unele cod scris în C. .. Ce i fel se poate scrie toate cele de rutină.ce mod şi cum pot face mici si mari a celor SDA & SCL linii de ...
pls ajutor.mulţumesc,
Arup

Citat:

Ceea ce am fel se poate scrie toate cele de rutină.
ce mod şi cum pot face mici si mari a celor SDA & SCL linii de ...

ZIP ataşat include software-ul pus în aplicare rutinele I2C pentru PIC şi poate fi un punct de plecare util.

Pentru a vizualiza schematică veţi avea nevoie de o versiune demo (sau mai bun) de Proteus.

Iain.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

În cazul în care controller-ul dvs. nu are suport I2C.Aveţi posibilitatea să utilizaţi codul PIN port pentru acest lucru.
Dacă sunteţi interesat de asamblare scrisă de cod, apoi de căutare de pe URL-ul din materiale semiconductoare Phillips.Este dat acolo.
Orice alte supprt legate de I2C scrie mine???

salut,
pls oricine poate da I2C de codificare scris în C.Mulţumesc,

Arup

Am scrie cod I2C funcţie în C. Puteţi codul de referinţă, în ataşament.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Bună ziua Arup, nu sunt liberi rutine I2C, atât în C şi de asamblare disponibile în Internet (cred că puteţi găsi un bun unul din site-ul Philips).I suggest tu inainte de a merge la site-ul Philips şi a citit manualul de I2C şi de a înţelege I2C protocol de bine, pentru că dacă intenţionaţi să utilizaţi un pre-scris de rutină, fără înţelegere I2C există o mare şansă SA că va termina cu cheltuieli mult mai mult timp pentru rezolvarea problemelor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back