O
ongdia02
Guest
Salut,
Eu am bucura doar in acest forum.
Am citit doar câteva mesaj despre amprenta dvs. mai ales pe de extragere de
caracteristică (folosind metode de Lin Hong şi RaymondThai).
Acum, eu sunt studiind despre aceste metode (-şi îmbunătăţească imaginea de Lin Hong şi RaymondThai).Dacă nu sunteţi unplease, vă rugăm să explicaţi ceva pentru mine.
Am o întrebare după cum urmează:
În aceste hârtie, la estimarea imagine locale orientationg sau imagine de frecvenţă, Lin Hong împărţiţi imaginea în blocuri non_overlaping (WxW) şi se calculează de orientare
pixel de centru în fiecare bloc şi setaţi-o ca orientare locală a acestui bloc.
Deci, am dreptate?dacă am spune că:
imagine (dimensiune N x N), va avea matricea corespunzătoare locale de orientare având dimensiunea (N / W x N / W).Vreau să spun că autorul nu calculează orientarea fiecare pixel de imagine, el a calcula numai orientarea Pixel centru de
fiecare bloc care nu se suprapun (L x W).
Thanks in advance.
Eu am bucura doar in acest forum.
Am citit doar câteva mesaj despre amprenta dvs. mai ales pe de extragere de
caracteristică (folosind metode de Lin Hong şi RaymondThai).
Acum, eu sunt studiind despre aceste metode (-şi îmbunătăţească imaginea de Lin Hong şi RaymondThai).Dacă nu sunteţi unplease, vă rugăm să explicaţi ceva pentru mine.
Am o întrebare după cum urmează:
În aceste hârtie, la estimarea imagine locale orientationg sau imagine de frecvenţă, Lin Hong împărţiţi imaginea în blocuri non_overlaping (WxW) şi se calculează de orientare
pixel de centru în fiecare bloc şi setaţi-o ca orientare locală a acestui bloc.
Deci, am dreptate?dacă am spune că:
imagine (dimensiune N x N), va avea matricea corespunzătoare locale de orientare având dimensiunea (N / W x N / W).Vreau să spun că autorul nu calculează orientarea fiecare pixel de imagine, el a calcula numai orientarea Pixel centru de
fiecare bloc care nu se suprapun (L x W).
Thanks in advance.