de imbunatatire a imaginii de LinHong şi RaymondThai

O

ongdia02

Guest
Salut,
Eu am bucura doar in acest forum.
Am citit doar câteva mesaj despre amprenta dvs. mai ales pe de extragere de
caracteristică (folosind metode de Lin Hong şi RaymondThai).

Acum, eu sunt studiind despre aceste metode (-şi îmbunătăţească imaginea de Lin Hong şi RaymondThai).Dacă nu sunteţi unplease, vă rugăm să explicaţi ceva pentru mine.
Am o întrebare după cum urmează:

În aceste hârtie, la estimarea imagine locale orientationg sau imagine de frecvenţă, Lin Hong împărţiţi imaginea în blocuri non_overlaping (WxW) şi se calculează de orientare
pixel de centru în fiecare bloc şi setaţi-o ca orientare locală a acestui bloc.
Deci, am dreptate?dacă am spune că:
imagine (dimensiune N x N), va avea matricea corespunzătoare locale de orientare având dimensiunea (N / W x N / W).Vreau să spun că autorul nu calculează orientarea fiecare pixel de imagine, el a calcula numai orientarea Pixel centru de
fiecare bloc care nu se suprapun (L x W).

Thanks in advance.

Da, ai dreptate.El doar calculeaza orientarea un pixel centru, şi că este orientarea blocului.Cred că este suficient de eficient, dacă folosiţi 5x5 sau 8x8 măşti măşti.Orientare de-o regiune este aproape acelaşi.
Oricum, puteţi calcula, de asemenea, orientarea fiecare pixel, în schimb utilizarea măştilor.
Aveţi posibilitatea să obţineţi un cod de exemplu în
http://www.csse.uwa.edu.au/ ~ PK / Cercetare / MatlabFns
Numele fişierului este ridgeorient.m

Eu am programat-o în Visual C , şi face referire la fvs la sourceforge.net.
În acest proiect, am vedea că ele calculează orietation din fiecare pixeli din imagine,
Nu ştiu de ce face acest lucru, pentru că în urma metoda de LinHong nu avem nevoie pentru a calcula orientarea fiecare pixeli a imaginii (numai Pixel centru),
dacă vom calcula orientarea fiecare pixeli cum ar fi proiectul fvs, acesta va fi pierd timpul.

Aveţi vreo idee despre asta?

Nu sunt sigur care este diferenţa dintre aceste două metode.De fapt, am constatat că orientarea constatare a pixelilor centrului este suficientă.Se poate salva de putere de calcul.Oricum, eu nu pot obţine de lucrări codul meu, în cazul în care urmaţi ecuaţii de Lin şi Raymond.Poate, acolo 'erori în codul meu.

Fac acelaşi proiect aici.Am întrebări despre estimarea creastă de frecvenţă.
a putea anyone ajută-mă, explica metoda cum să obţineţi de frecvenţă de estimare bazată pe Hong şi Anil K Jain jurnal IEEE??
sau orice alte metode care există.

orice cod sursă pentru estimarea frecvenţei Ridge în MATLAB, pls schimbul de aici ...
THX B4 ..

Încercaţi uita-te la acest site:
h ** p: / / www.csse.uwa.edu.au/ ~ PK / Cercetare / MatlabFns

Există o mulţime de coduri de recunoaştere a amprentelor digitale.Cred ca exista cod pentru estimarea creasta de frecvenţă.

anywawy, ce-i dimensiunea Standart pentru imaginea amprentelor digitale?

Nu cred că există o dimensiune standard.Depinde de ceea ce metodă le utilizaţi în accesoriu şi recunoaştere.Important este caracteristică este a rămas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back