de iesire Boost Tensiunea de circuit este foarte mare

L

letan

Guest
Bună tuturor,
Am un design Boost circuit cu caiet de sarcini:
Intrare: 3.3v
Iesire: 5V, 50mA
După moale-a începe, de iesire de tensiune creşteri foarte mari: în jur de 18v.Apoi, acesta scade la 10V, dar foarte încet.
Cum pot controla tensiunea de ieşire?
Cel mai bun privinţă!
Mulţumesc

Convertor boost de ciclu au datoria de a fi controlate.PWM este utilizat de obicei pentru aceasta, şi a formulei este Vo / Vs = 1 / (1-D), unde D este de datoria ciclu raportul.În tranzitorie de răspuns este în mod normal că tensiunea creşte atât de înalt (e din cauza inductor stuff), poti sa-mi spui ce controller este folosit în acest circuit?

Deci, ce te-ai folosit de topologie pentru stimularea circuit?

Bună tuturor,
Cred că problema: de curent de aprovizionare pentru MOSFET este foarte mare.Mã duc pentru a proiecta un curent sens amplificator pentru Boost circuit.Poate cineva să mă ajute?
Mulţumesc!

Tranzistor de curent poate fi măsurat teren la care se face referire la sursa, cred că foarte uşor.

Bună tuturor,
Am folosit DSP pentru a mări sau micşora Ton care furnizează pentru poarta de MOSFET.
Cum pot controla tensiunea de ieşire, atunci când este mai mare decât valoarea vreau?

letan a scris:

Bună tuturor,

Am folosit DSP pentru a mări sau micşora Ton care furnizează pentru poarta de MOSFET.

Cum pot controla tensiunea de ieşire, atunci când este mai mare decât valoarea vreau?

Ca un comentariu plin de umor: Se pare ca, folosind un DSP în loc de o bine-a încercat să stimuleze controler a dovedit ca Reinventarea roţii de pătrat?

De fapt, SMPS controlere digitale sunt posibile şi, de asemenea, folosit de mari producători,
de exemplu, TI cu tendinţă ascendentă.În mod cert bucla de control trebuie să aibă de câştigat corect semn, cred că ar trebui să reducă tonă pentru Vout> Vset.Aşa cum a spus, cel mai analogic PWM controller-se realizarea PI sau PID charateristics.Cu integrator, proprietăţi ca vantul stop-up poate fi important, este realizat în circuite analogice de caz de design de amplificator de tensiune game.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back