de design, cu dsp DZA

Am AD2191M.Se poate cizme de la flash sau SPI EEPROM.Astfel
trebuie doar să program de 24xx EEPROM

Eu nu am program de depanare / hardware emulator.
Eu folosesc portul serial pentru depanare microprocessorului în general.Eu
a trimite conţinutul registru şi unele bytes speciale în codul de la
port serial şi scriu despre programul meu de PC-uri laterale pentru a afişa registrele
steaguri etc off course Dar eu nu pot seta Puncte limită, de afişare
Conţinutul RAM, fără a le face în codul ...

Există un "Do It Yourself" depanator proiect pentru ADSP? [/ Code]

Im 'folosire ADSP-2189N, conectat la Host Controller de port IDMA.În această soluţie se pot citi / scrie orice adresă de memorie DSP, prin transmitere DMA.De asemenea, i a putea citi de memorie mapate registre.

Daca aveti destui bani, cred că ar trebui să cumpere ICE, va fi primit instrumente de dezvoltare a Devives analogic.I like it, dar eu nu pot.Pa.

Eu sunt în 21065L.Se poate cizme de la EPROM paralel.Pentru o mulţime de probleme în timpul dezvoltării Simulatorul este suficientă.Dar lucrurile ciudat este greu să facă faţă fără gheaţă.Din păcate, nu sunt prea puţini pini de circulaţie în cererea mea de afişare astfel încât nu poate fi conectat pentru unele informaţii feedback-ul de variabile sau a statelor real al registrelor.Deci, ghicitul de ce este nu teribil de lucru este aproape de o arta.

Am auzit o dată de Motorola DSP că, pentru JTAG interfaţare a fost posibil să se ia doua placi normale de dezvoltare.Una a fost difuzate prin RS232 conectat la PC ca interfaţă JTAG şi este maestru pe JTAG.Consiliul de al doilea a fost difuzate de aplicare.Aceasta a fost posibil să boot-consiliului de secunde, prin JTAG cu Camerei întâi un posibilităţi complete de depanare au fost disponibile.

Stie cineva o info similară o ADSP???

aOxOmOx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back