De ce nu pot modifica modelul de fişier în OrCAD Capture

J

Jenifer_gao

Guest
Max:

Am fost folosind Pspice 9 student versiune de a învăţa unii de simulare.Am un tranzistor de intrare de la breakout bibliotecă, şi apoi pentru a edita model fişier.Este bine atunci când am lucrat cu schema, şi nu pot modifica modelul de fişier ca-mi place.Dar când am lucrat cu Captură, mi se pare nu pot modifica modelul.De fiecare dată când am verificat simulare rezultat, am găsit-o utiliza întotdeauna acelaşi model de fişier asociate cu MbreakN tranzistor.Modificari meu nu funcţionează.În cazul în care orice persoană cu experienţă pot să-mi dai un indiciu pentru a face parte pentru a lega la noul model de fişier.

Mulţumesc,

Max:

Am să răspund la această întrebare, de unul singur.O fantoma trebuie să fie în computer pentru a face nu a reuşit ieri, de azi şi de a lucra bine.Eu nu fac nimic astăzi, am încerca să facem simulare,
din nou, şi funcţionează.Ar trebui să mă plâng de instrument?

salut
Vreau să adăugaţi MAT04 tranzistor in biblioteca, dar am dont ştiu cum pot să fac să-mi spuneţi, vă rugăm să

tufantamer (at) yahoo.com

click dreapta pe MbreakN tranzistor, apoi faceţi clic pe Editare Model PSpice
un editor de PSpice model va veni, asiguraţi-vă că u utilizarea standard Spice Sintaxă
Sper că acest lucru vă va ajuta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back