De ce nu este acest circuit opamp de amplificare a lungul intregii game?

P

prieten

Guest
Problema Declaratie de ce este acest circuit de opamp nu de amplificare în întreaga gamă de?

Vdd = 3.3 V, IBIAS = 1UA; ICMR = 0V-2.4 V, Output CMR = 0.2V 3.1V
is amplified till only 550mV above which output saturates at around 1.9V as shown in fig 1.

Cu opamp care le-am proiectat (care dă descărcate creştere de 80 dB şi încărcate (RL = 10K; CL = 12pF), intrare DC
este amplificat pana la doar 550mV mai sus, care de ieşire acizi graşi saturaţi la aproximativ 1.9V aşa cum se arată în figura 1.

Care ar putea fi .. motiv?
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

pseudockb a scris:

Ar fi util de tine post schematică a opamp

Opamp Ideal a swing maximă la ieşire că este între-am si ve tensiuni de alimentare.Dar, opamps reale, nu.Deci, circuite dvs. a opamp reală şi tensiunea de ieşire nu pot ajunge la 3.3V, se opreşte la ~ 1.9V.
Dacă doriţi creşte producţia gama de tensiune, doar creşte tensiunea de alimentare sau pe calea ferată uz-pentru a-feroviar opamp.

happy2005 a scris:

Opamp Ideal a swing maximă la ieşire că este între-am si ve tensiuni de alimentare.
Dar, opamps reale, nu.
Deci, circuite dvs. a opamp reală şi tensiunea de ieşire nu pot ajunge la 3.3V, se opreşte la ~ 1.9V.

Dacă doriţi creşte producţia gama de tensiune, doar creşte tensiunea de alimentare sau pe calea ferată uz-pentru a-feroviar opamp.

Aici este o procedură care să o urmeze pentru a gasi mai multe indicii.

1.Se trasează pe grafic aceeaşi tensiunilor de la amplificator şi - factori de producţie.

2.Rewire amplificator ca un adept tensiune (de ieşire pentru a - de intrare), precum şi a face o rotire a intrare .

3.Rewire amplificator ca un tip răsturnând cu intrare partinitoare cu jumătate din tensiunea de alimentare.Se trasează graficul matura din nou.

Din aceste indicii, am putea găsi un motiv.

Cred că nu aveţi capacitatea de curent suficient de mare asupra producţiei.Utilizaţi 498u pentru a suply feedback-ul, iar eu nu cred că amplificatorul dvs. poate suply mai mult.De aceea le introduceţi în modul de saturaţie, atunci când încercaţi să ridice de la tensiunea de ieşire (biger tensiune mijloace biger curent).
Pentru soluţie am pentru a vedea topologia amplificator.

Cu respect

prieten
Sunt de acord cu happy2005.
ştiu eu, există 2 tipuri de opamp [din punct de vedere topologie producţiei], plină desfăşurare (sau pe calea ferată către calea ferată) şi tipul normal.
în tensiune normală de tip maximă de ieşire sunt ≈ [VCC - (1.5-3)] Volt.
şi de tensiune minimă de ieşire sunt ≈ [EEV (0-1)] volţi.
şi sunt dezechilibrate.
Pentru mai multe informaţii vă poate referi la circuitele electronice interne ale opamp dumneavoastră.

cu respect,
Davood.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back