de ce facem deţin analiză după CTS?

J

jitendravlsi

Guest
Bună tuturor,

Plz spune-mi

de ce facem deţin analiză după CTS?
de ce am făcut înainte de cant CTS?

Ţineţi probleme de timp sunt mai uşor de a rezolva în comparaţie cu probleme de instalare de timp.

Prin urmare Scopul este de a rezolva probleme de instalare prima dată în timpul sinteză.
şi vă faceţi griji deţin despre problemele de timp mai târziu (după CTS).

dragă,

în cazul în care acesta este cazul, atunci am putea face o primă analiză de configurare şi apoi ţineţi analiza înainte de a CTS în sine, dar acest lucru nu este posibil să se facă atât înainte, cât CTS.

Urs poate fi unul din motiv,

dar nu ar fi un motiv mai specifice, în spatele acestei logici ..

orice organism altceva?

Prin modul în care mulţumiri pentru a răspunde rapid ..

pe care doriţi să obţineţi un timp de exacte, înainte de a începe să ţineţi analiză ...
pentru experienţa mea am de obicei, aşteptaţi până când le-am fixat toate problemă de configurare ...

pentru că după ce ai face CTS va avea unele emite apăsat timp!

Hi Dear

mulţumiri pentru răspuns.

dar eu nu sunt mulţumit cu răspunsuri ..

unul din motive se datorează copac de ceas şi oblic ceas, care joacă factor esenţial pentru analiza hold calendarul.Puteţi avea copac Real Clock şi oblic ceas numai după ce loc şi route.Sper că ai înţeles ce i sînt încerc să spun.Dacă nu să-mi spuneţi, putem discuta în continuare

Cu respect,
dcreddy

Dragi Reddy,

Multumesc pentru raspuns ...

deşi ai încercat să dea un motiv oarecare propriu-zisă, dar eu nu sunt pe deplin mulţumit de răspunsul.

vă rugăm să explicaţi în detaliu mai multe ...

1) ce se va întâmpla dacă vom face deţin analiză înainte de a CTS?
2) analiza modul în care deţine va fi diferit, înainte şi după CTS?

te rog ajută-mă să înţeleagă acest concept.

mulţumesc
Jitendra

Max Jitendra,

Ceasul va fi reprodus numai după CTS, pana atunci aceasta va fi în întârziere Ideal de exemplu, modul în calea ceasul nu va fi calculată, care este optimist pentru analiză aşteptare.Acesta este motivul pentru încălcări deţine vor fi verificate după CTS.

Sper că am răspuns îndoiesc dumneavoastră.

Cu respect.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back